› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › איתור ערכים לעמודה
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 6 חודשים by Miki.
- מאי 4, 2012 בשעה 1:54 pm
חברים יקרים שלום רב,אשמח לקבל הכוונה כיצד אוכל לאתר את המקור לאוסף ערכים של עמודה בטבלה כלשהי, המופיעים בדוחות או בהדפסה בכיתוב השונה ממה שמופיע בערכי הטבלה המקוריים. לדוגמא: ישנה טבלה של סיווג לתחום מקצועי: קוד סיווג + תיאור הסיווג. בפועל כשאני מפיק דוח ו/או הדפסה של המסמך באמצעות פרוצדורת ההדפסה בחלק העליון של המסך, מופיעים לי בפועל בשדה תיאור הסיווג, ערכים השונים ממה שמופיע באותה עמודה בטבלה המקורית. ניסיתי לבחון זאת לעומק דרך שליפת הדוחות וההדפסות במחולל הדוחות ועיון במבנה שלהם אך לא מצאתי כל איזכור לכך.
אגב, הסיבה לחיפוש זה היא שבכוונתי לבצע שינויים/תיקון במלל הכיתוב הנוסף. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי.מודה מראש על עזרתכם!!!
בברכה,
מיקי
- Replies
-
- מאי 7, 2012 בשעה 10:43 am
הי
על איזו הדפסה או דוחות אתה מדבר ועל אילו נתונים ?
יהיה לי יותר קל להתייחס למקרה ספציפי- מאי 7, 2012 בשעה 11:31 am
היי ליאור,ראשית תודה על תגובתך!!
שנית ולשאלתך, מדובר בהדפסה סטנדרטית של מסמך הצעת מחיר ללקוח, הכוללת את הפריטים שיש לספק, מקובצים לפי סיווג לתחום, לכל המוצרים ברשימה. הסיווג עצמו מבוסס על טבלה שהוקמה לסיווג לפי תחום מקצועי: קוד סיווג + תיאור הסיווג. בפועל כשאני מציג או מדפיס את המסמך באמצעות פרוצדורת ההדפסה בחלק העליון של המסך, מופיעים לי בפועל בשדה תיאור הסיווג, ערכים השונים ממה שמופיע באותה עמודה תיאור בטבלת הסיווג המקורית. למשל בטבלה מופיע לי תיאור X ואילו בהדפסה ולאחר קיבוץ מופיע תיאור Y. מעשית לא מצאתי את המקור לתיאור שונה זה. כפי שציינתי קודם, ניסיתי לבחון זאת לעומק דרך שליפת הדוחות וההדפסות במחולל הדוחות ועיון במבנה שלהם אך לא מצאתי כל איזכור לכך.
מודה לך מראש על העזרה !!!
בברכה,
מיקי- מאי 8, 2012 בשעה 12:08 pm
1. מה השם במחולל (שם טבלה, עמודת טבלה)
2. בדקת את המזהים ?- מאי 8, 2012 בשעה 2:33 pm
שלום ליאור,הטבלה הוקמה אצלנו לסיווג פריטים לפי תחום מקצועי: קוד סיווג + תיאור הסיווג.
שם הטבלה במחולל XXXX_CATAGORIES ועמודת הטבלה המדוברת היא CODEDESE (תיאור סיווג באנגלית).
לגבי שאלתך השנייה, האם הכוונה היא לעמודה במחולל בשם "מזהה עמודה" או מזהה חיתןך? אגב, מופיע בכולם 0 – מה בעקרון עליי לבדוק בזה? לא ברורה לי כוונתך.בברכה,
מיקי
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.