אסור לקניה בקבלת סחורה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי אסור לקניה בקבלת סחורה

משתתף
    היי,

איך אני יכולה לאפשר להכניס מק"ט שהוא בסטטוס אסור לקניה לקבלת סחורה מספק?
    או איך לבטל את השגיאה שמופיעה בעת הכנסת מק"ט כזה?
    תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    123
    משתתף
    איזה הודעה את מקבלת ?
    שגיאה או אזהרה ?
    sayo
    משתתף
    שגיאה:
    "מק'ט 123456 נמצא בסטטוס 'אסור לקניה' שאינו מאפשר קניה."
    YairM
    משתתף
    שלום שרה

את מנסה לבצע קליטה על מק"ט שהסטטוס שלו לא מאפשר קניה.

לכן,אם הפריט מופיע בסטטוס אסור לקניה עקב טעות,תעבירי חזרה את הסטטוס של הפריט לפעיל,אם את רוצה לקלוט את הפריט הנ"ל למלאי באופן חד פעמי,העבירי את סטטוס הפריט לפעיל,בצעי קליטה למלאי ולאחר מכן העבירי שוב את סטטוס הפריט לאסור לקניה.

sayo
    משתתף
    היי, שאלתי את השאלה בפורום אפיון ופיתוח ולא בפורום שימוש במערכת…
    לשנות סטטוסים אני יודעת…
    אנו מעבירים סחורה בין חברות כאשר לחברה אחת חסר מוצר מסוים היא לוקחת מהשניה וזה מתבצע עם ת.משלוח בחברה אחת וקבלת סחורה בחברה אחרת.
    בכל פעם שנקלטת ת.המשלוח לקבלת הסחורה, השורות נופלות אם יש מק"ט שהוא אסור לקניה.
    הסטטוסים של המקטים האלה הם לא טעות ולכן בכל פעם נאלצים לשנות את הסטטוסים ולהדביק את השורות שנפלו ולהחזיר את הסטטוסים בחזרה לאסור לקניה.
    אני רוצה למנוע את כל זה בכך שהמערכת תאפשר להכניס מקטים בסטטוס אסור לקניה לקבלת סחורה.
    חיפשתי במסך קבלת סחורה את השגיאה הזו אבל לא מצאתי אותה..

אז אם יש לך פיתרון, אשמח לשמוע:)

YairM
    משתתף
    היי

כעיקרון לא ניתן לעקוף הודעת שגיאה במערכת.
    הודעת השגיאה מגיע מטריגר Check-Field-1 בעמודת PARTNAME,במסך TRANSORDER_P.

אפשר לעקוף את השגיאה ע"י סימון דגל מותר לקניה ,בסטטוס אסור לקניה בניהול תהליך למוצר,ולאחר קליטת התעודות להוריד את הדגל.

אם זה לא מתאים לך,אפשר לא להשתמש בסטטוס המוצר כאסור לקניה,ולהשתמש באחד הפרמטרים בכרטיס הפריט שבו תגדירי את הפריט שאסור לקניה,לאחר מכן בעזרת חוקים עסקיים במסכים הרלוונטיים למנוע מהמשתמשים להזמין פריט שאותו פרמטר מוגדר כאסור לקניה.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.