בעיות עם הפעלת עמודה : CHOOSE-FILED

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי בעיות עם הפעלת עמודה : CHOOSE-FILED

  • דיון
    ירון
    משתתף
    שלום
    אני מבצע הפעלת עמודה : CHOOSE-FILED במסך הזדמנויות מכירה:
    SELECT STATUSDES FROM CCSTATUSES WHERE
    CCSTATUS BETWEEN -5 AND 8 ORDER BY 1;
    משום מה אני מקבל שגיאה לאחר הרצת המסך ולחיצה על השדה:
    PROBLEM WITH CHOOSE TRIGER.
    בברכה,
    ירון
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • תגובות
    ירון
    משתתף
    אלון תודה.
    שיחקת אותה…
    Leon
    משתתף
    שלום,

    בעיתי דומה לזו אשר נדונה פה.
    פתחתי טבלה חדשה,חיברתי אותה למסך יומן משימות,הוספתי במסך הזה עמודה חדשה וע"י CHOOSE-FIELD בוחר נתונים. אני רואה שנתון ( גם ID שלו ) נכנס בסדר אבל ברגע שאני יוצא משורה או מסך הוא נעלם (גם לא נשמר בטבלת – בדקתי בשאילתה)
    אפשר שהסיבה היא שהוספתי עמודה לא בטבלת יסוד CUSTNOTES אלא בCUSTNOTESA? אבל קיימים בפריוריטי סטנדרטי דוגמאות כאלה.

    VILLEO

    Lior
    מנהל בפורום
    כן זו הסיבה
    Leon
    משתתף
    האם חשוב שעמודה חדשה בטבלת יסוד תהיה מפתח N ?
    Lior
    מנהל בפורום
    צריך להיות בדיוק כמו בטבלה המקורית
    Leon
    משתתף
    ליאור,
    יצא לי ממש בסדר.רק נקודה אחד.
    אני רוצה ברגע הגדרת מס’ מכשיר "לטפוס" את הערך של עמודת PART בשורת טבלת PART המתאימה למספר מכשיר הנ"ל
    וע"י POST_FIELD להכניס אותו לעמודת חיתוך עם טבלת PART. דוגמה שהמלצת
    DOCUMENTS_Q/SERNUM/POST-FIELD ו BUF3
    אבל אינני מוצא איפה הוגדר משתנה PART:?
    Lior
    מנהל בפורום
    לא הבנתי את השאלה
    Leon
    משתתף
    קישרתי מסך מכשירים ליומן משימות.עכשיו כאשר בוחרים מספר מכשיר, עמודת מק"ט אינה מוגדרת אוטומטית אלא רק אחרי שבוחרים מק"ט בפעולה נוספת.לכן תכנתי
    POST-FIELD על עמודת מס’ מכשיר אשר מחפשת ID של מק"ט ומכניסה אותו לעמודת מוצר (ID).כך נתן להגדיר מכשיר ומק"ט שלו בפעולה אחת.
    אבל זה עובד מצוין במקרים כאשר עבור מכשיר קיים מק"ט אחד.
    בדוגמה שנתת לי (מסך קריאת שרות) זה כן עובד אבל אינני מצליח להבין למה? איפה מוגדר ערך PART: בטריגר
    DOCUMENTS_Q/SERNUM/BUF3
    nofar
    משתתף
    שלום,

    יש לי בעיה בעקבות פיתוח שעשיתי שמתקשרת לנושא כאן.

    אני רוצה להוסיף מסך בן של הערות קבועות למסך מחסנים.

    אז פתחתי טבלה חדשה, ומסך חדש וחיברתי אותו למסך מחסנים,הוספתי במסך הזה עמודה חדשה וע”י POST-FIELD בעמודה של הTEXT אני מעדכנת את השורות:

    SELECT 0+:SCRLINE INTO :$.TEXTWAR FROM DUMMY ;
    END WHERE :$.TEXTLINE > 0;
    SELECT 1 INTO :$.TEXTLINE FROM DUMMY ;
    SELECT MAX(TEXTLINE)+1 INTO :$.TEXTLINE
    FROM WARETEXT WHERE
    WARHS = :$$.WARHS
    ;
    UPDATE WARETEXT SET TEXTWAR = TEXTWAR + 1 WHERE
    WARHS = :$$.WARHS
    AND TEXTWAR >= :SCRLINE ;

    המטרה היא בסוף להעתיק את ההערות מהמחסן למסך הערות להזמנת רכש – טקסט

    בפעם הראשונה שהכנסתי הערה במסך החדש היא הופיעה ועברה למסך הזמנות רכש אבל אח”כ במחסנים אחרים אני מוסיפה הערה והשורה נעלמת.

    לא ברור לי למה..

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.