› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › דוח לא נשלח ב Task Scheduler
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 2 חודשים by שיר.
- אוגוסט 22, 2017 בשעה 3:10 pm
היי חברים,
ניסיתי להזין דוח ב Task Scheduler לשלוח למייל , אני מקבלת מייל על תחילת הריצה וסיום הריצה אך אני לא מקבלת את הדוח עצמו.
מישהו יודע למה ?
כמובן שהזנתי שם משתמש ב – קלט לפי משתמש וגם משתמש למשלוח דואר ולא עובד…
הפקודה שרשמתי היא :
WINACTIV -P TASKSCHEDULE
#כמובן שהדוח הוא רק דוגמא לראות אם נשלח..
תודה רבה לעונים
- Replies
-
- אוגוסט 23, 2017 בשעה 12:33 pm
הפקודה שרשמת רק מריצה את הדוח,כדי לשלוח אותו צריך להוסיף לפקודה פרמטר למשלוח,ראי הנחיות מצורפות:לשליחה אוטומטית של דו"ח לנמען, יש להשתמש ב-Tabula Task Scheduler. פקודת ההרצה ב-Scheduler היא:
\winactiv -P PROCEDURE_NAME -u user_number
או
\winactiv -P PROCEDURE_NAME -g group_name
או
\winactiv -P PROCEDURE_NAME -e email
כאשר:
PROCEDURE_NAME הוא שם הפרוצדורה
user_number מייצג את המספר הפנימי (USERS.USER) של המשתמש
group_name מייצג את קוד הקבוצה האמורה לקבל את הדואר (אותה יש להגדיר מראש)
email מייצג את כתובת הדואר האלקטרוני.
הערות:
ניתן גם להגדיר פרוצדורה פשוטה (כלומר, פרוצדורה שהעמודה דו"ח/אשף/Dashboard במחולל פרוצדורות ריקה) עם קלט, אשר הפרמטרים אותם שמר המשתמש בעת הרצתה, ישמשו בהרצת המשימה שנקבעה לה. להסבר, ניתן ללחוץ כאן או לקרוא את המסמך עבודה עם Tabula Task Scheduler, הנמצא בספריית התיעוד שבאתר Priority.
בגרסה 17.0 ומטה, לא ניתן להגדיר משלוח אוטומטי של דו"חות שנוצרו במחוללי הדו"חות.אם שולחים רק דואר פנימי (למשתמש שלא מוגדר לו דואר חיצוני או לקבוצה של משתמשים כאלה), אין צורך לעשות פעולה נוספת.
אם רוצים להשתמש בדואר חיצוני, יש להגדיר אותו כך שלא ישלח דרך MS-Outlook. כדי לעשות זאת:
יש להיכנס לפריוריטי מהמחשב שממנו אמור להישלח דואר (לא דרך terminal server client).
יש להריץ את התוכנית הגדרת משלוח דואר עם שרתים אחרים (נתיב: ניהול משרד > דואר > הגדרת משלוח דואר עם שרתים אחרים) או לחלופין, כדי לעבוד עם GMAIL, יש להריץ את התוכנית הגדרת דואר עם Gmail (בנתיב: ניהול משרד > דואר > דואר וסנכרון יומנים עם Gmail).
יש למלא את כל הפרמטרים בתוכנית. כמו כן, יש לסמן את העמודה שלח דואר ניסיון, ולוודא שהתקבלה בהצלחה הודעת ניסיון.- אוגוסט 24, 2017 בשעה 11:08 am
היי , תודה רבה זה באמת עובד עכשיו !!
אגב , איך אני שולחת דוח מסויים שנוצר במחולל דוחות ?- אוגוסט 24, 2017 בשעה 1:26 pm
לא מבטיח שזה יעבוד,אבל שווה לנסות.
תחלצי את הדוח מהמחולל לתפריט,לאחר מכן תכנסי לדוח שחילצת בלחיצה על F6, משם תקחי את שם הפרוצדורה ותעתיקי אותה לפקודה ב-TTS- אוגוסט 24, 2017 בשעה 3:11 pm
השאלה איך מייצאים דוח כזזה ?
הרי אין לו אפשרויות תצורה או משהו כזה, אין גישה לגשת לדוח עצמו (לפי מה שאני יודעת..)- אוגוסט 24, 2017 בשעה 3:36 pm
תיכנסי לפריוריטי עם משתמש tabula,תעמדי על התפריט שאליו את רוצה לחלץ את הדוח,תלחצי מקש ימני בעכבר ותבחרי הוספת דוח משתמש,מתוך רשימת המחוללים תבחרי את המחולל הרלוונטי,בשלב הבא תבחרי את הדוח הרלוונטי מתוך רשימת הדוחות,בסיום הדוח יקושר לתפריט.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.