› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הגדרות דו"ח שנוצר במחולל דו"חות למיישם
- This topic has 9 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by
אלמוני.
- אפריל 24, 2018 בשעה 4:56 pm
שלום,יש דו"ח שנבנה ממחולל הדו"חות הרגיל למיישם. אני רוצה להגדיר שהדו"ח הזה ימוין על פי עמודה אחרת ממה שעכשיו.
אין אפשרות להגדיר את זה בכלי מחולל הדו"חות הרגיל למיישם.
מצאתי אותו במחולל פרוצדורות, תחת שלבי הפרוצדורה יש לי
10 גישה למסד הנתונים
ו- 20 הפקת דו"ח חשבוניותגם כשנכנסתי פנימה לתוך 20 לא מצאתי איפה אני מגדירה את ההגדרה הזאת.
אודה לעזרה בעניין.
- Replies
-
- אפריל 24, 2018 בשעה 10:16 pm
בכול דוח יש לך עמודה בשם "ע. מיון".
שם את בעצם מגדירה אילו שדות את רוצה למיון.- אפריל 25, 2018 בשעה 10:16 am
תודה, אבל מה אני שואלת ומה אתה עונה… אני יודעת שיש ע.מיון. לא שאלתי איך ממיינים. שאלתי איך אני מגיעה למקום הזה שבו אני רואה את הע.מיון הזה, את ההגדרות של כל העמודות. שוב, זה דוח שנוצר ממחולל הדוחות הרגיל למיישם. השאלה שלי היא איך אני מגיעה לעמודות שלו שבו אני יכולה להגדיר את הע.מיון. תודה.- אפריל 25, 2018 בשעה 10:48 am
בואי ונחזור כמה שלבים אחורה. תגיעי לתפריט שמציג את האופציה, ותלחצי על F6 בשם התפריט (לדוגמא, תגיעי אל מכירות > הזמנות ותלחצי על F6. תראי את כל האופציות שמרכיבות את התפריט. ליד כל אופציה תהיה אות כמו F, P או R, כאשר האותיות הללו מסלמות את סוג האופציה: טופס, פרוצדורה או דו"ח. לפי התאור שלך, נשמע שיש לך פרוצדורה. לפרוצדורה יש כמה שלבים שלפחות אחד מהם יהיה דו"ח (במסך הבן "שלבי הפרוצדורה" יש שדה טיפוס, שיכיל R עבור דו"ח. צריך להגיע לשורה הזו וללחוץ על F6: ייפתח חלון של מחולל הדו"חות עם הדו"ח הרצוי. שם תוכלי לשנות את סדר המיון כפי שהסבירו לך.אם את לא מסתדרת, אני מציע לך לשלוח לי מכתב פרטי לכתובת הדוא"ל שלי עם מספר הטלפון שלך.
- אפריל 25, 2018 בשעה 11:16 am
את צריכה להיות יותר ברורה בשביל שנוכל לעזור לך.איזה דוח? מה את רוצה?
מה זה להגיע לערך המיון? – זה מה שרשמתי לך.- אפריל 25, 2018 בשעה 12:40 pm
אני יודעת את כל זה, אבל כשאני לוחצת F6 על R אני מגיעה למחולל דוחות הכללי.מה שבכלל רציתי לעשות, זה מיון משני לאחת מהעמודות.
לפי מה שאמרו לי, העמודה הראשונה שהוגדרה בדו"ח שיצרנו ממחולל הדוחות הרגיל למיישם, היא היחידה שתהיה ממוינת, כי כשיוצרים דו"ח במחולל הרגיל, נוצרת פרוצדורה והיא בנויה מהבסיס למחולל דו"חות, שהוא בנוי מכלל העמודות של אותו מחולל.
אולי אפשר להגדיר בבסיס של המחולל דו"חות, אבל זה מן הסתם ישפיע על כלל הדו"חות מהמחולל, ויכול ליצור שגיאות בדו"חות מסוימים.- אפריל 25, 2018 בשעה 1:07 pm
- אפריל 25, 2018 בשעה 1:34 pm
אוקיי, עכשיו הבנתי.
את לא מדברת על מחולל דוחות הרגיל אלה מחולל דוחות של המשתמש.בגדול איין שם אפשרות של מיון, העמודה הראשונה היא העמודה שמבוצע לה מיון אוטומטי.
כמובן שאפשר להוסיף ערך למיון בתוך הדוח, אבל לא עושים זאת כי אף פעם לא יכולים לדעת איזה שדות המשתמש יבחר להציג בדוח שלו.
- אפריל 25, 2018 בשעה 3:31 pm
אבל זה בדיוק מה ששאלתי מההתחלה.דו"ח שנבנה ממחולל הדוחות של המשתמש > איך אני מגיעה אליו דרך f6? כמו שמתכנתים מגיעים למחולל דוחות רגיל כדי להגדיר שם שינויים?
- אפריל 25, 2018 בשעה 4:02 pm
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.