הגדרת עבודה רב-חברתית

פורומים שימוש במערכת הגדרת עבודה רב-חברתית

משתתף
    שלום חברים,

אשמח לקבל הכוונה כיצד מגדירים ברמה של קבוצת משתמשים את האפשרות לצפייה ועבודה רב-חברתית.

תודה מראש!!!
    מיקי

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    ראשית מגדירים במסך מנהל המערכת > תחזוקת מערכת > טיפול בחברות > חברות אילו חברות יכולות להשתתף בתהליך הרב חברתי.

לאחר מכן יש להגדיר לכל משתמש אילו חברות משתתפות עבורו במשחק הרב חברתי.
    פעולה זו מתבצעת בשורת הפקודות העליונה בנתיב: קובץ > הגדרות לעבודה רב חברתית.

Miki
    משתתף
    שלום עופר,

ראשית, תודה על תשובתך!!!

החברות המשתתפות בתהליך הרב -חברתי הן בעקרון מוגדרות. רציתי לדעת האם ההגדרה לגישה אליהן היא ברמת משתמש, כלומר הוא נכנס ומסמן לעצמו את החברות בהן הוא עובד או שזה דרך משתמש tabula ? בנוסף , האם ניתן להגדיר זאת פעם אחת ברמה של קבוצת משתמשים?

בברכה,
    מיקי

Miki
    משתתף
    עופר היי,
    נ.ב. בהמשך להודעה קודמת, כשנכנסים למערכת דרך המשתמש הספציפי לא הופיע לו החלון לבחירת החברה בה הוא רוצה לעבוד.

בברכה,
    מיקי

עפר שקד
    משתתף
    ההגדרה היא ברמת משתמש וכפי שהסברתי בפוסט הקודם
    Miki
    משתתף
    עופר היי,

בעקרון הגדרתי כפי שציינת ברמת המשתמש, בפועל כשנכנסים למערכת דרך המשתמש הספציפי לא מופיע לו החלון לבחירת החברה בה הוא רוצה לעבוד עם הכניסה.

בברכה,
    מיקי

עפר שקד
    משתתף
    איזו וורסיה יש לך ?
    Miki
    משתתף
    13.5 V
    עפר שקד
    משתתף
    אני בודק
    YairM
    משתתף
    שלום מיקי
    על מנת שמשתמש יוכל לבחור חברה לעעבודה בכניסה למערכת,או בכל שלב אחר,עליך לתת הרשאות לעבודה בחברה הנוספת.
    אתה צריך להיכנס לסייר ההרשאות בחברה הנוכחית לבחור בראש הקבוצה שאליה משוייך המשתמש ואז להעתיק את ההרשאות לחברה הנוספת

יאיר.

Miki
    משתתף
    יאיר זה עבד – תודה רבה!!!
    אין עליכם!!!

נ.ב. שלחתי לפורום הודעה לפני שבוע על בעיה בלראות על גבי המסך את עמודת התיאור, עם פתיחת חלון לבחירת רשומה ב- 6 F , משום מה עמודת התיאור נחתך חלקית, במקרה זה רואים את מס' הספק אך לא ניתן לראות את תיאור הספק. החלון משום מה התכווץ. לא ראיתי בעיה כזו בתחנות עבודה אחרות.

שוב תודה רבה 🙂

מיקי

YairM
    משתתף
    שלום מיקי
    האמת שראיתי את השאלה,אבל לא היה לי משהו חכם להציע.
    אם אתה אומר שהבעיה היא רק בתחנה ספציפית,
    תנסה להסיר את הפריוריטי מהתחנה ותתקין מחדש
    אולי זה יעזור.

יאיר.

Miki
    משתתף
    יאיר היי,
    נראה לי שאתה צודק והכי נכון לעשות – להתקין מחדש את המע' בתחנה. אני אנסה את זה ואעדכן אותך בפורום.

הרבה תודות לך ולעופר !!!
    מיקי

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.