הדפסת מדבקות בסדר עולה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הדפסת מדבקות בסדר עולה

משתתף
    אנחנו מדפיסים מדבקות ממסך פקע"ות .
    קטע הקוד הבא מציין את הפרמטרים שנשלחים למשטח.
    אני רוצה למיין את הנתונים שישלחו למשטח לפי פעולה ואחר כך לפי איתור.
    ז"א אני צריך להוסיף ORDER BY ל- LOCNAME , ACTNAME.
    איך אני מוסיף את זה לשאילתא ?

LINK SERIAL TO :$.PAR ;
    ERRMSG 10 WHERE :RETVAL <= 0 ; :BAL = :PART = :SER = 0 ; :LD = 0 ; :FF = '' ; SELECT STRCAT(SQL.TMPFILE, '.csv') INTO :FF FROM DUMMY ; /*SELECT * FROM SERIAL TABS UNICODE :FF ; EXECUTE SHELLEX :FF ;*/ :SER = 0 ; SELECT SERIAL INTO :SER FROM SERIAL WHERE SERIAL <> 0 ;
    :PAR1 = 'KitItems1' ;
    SELECT LABELDEF INTO :LD
    FROM LABELSDEF
    WHERE LABELNAME = :PAR1 ;
    :KLINE = 0;
    DELETE FROM LABELS WHERE USER = SQL.USER;
    DECLARE SESE CURSOR FOR
    SELECT TRANS
    FROM TRANSORDER
    WHERE TRANS <> 0
    AND TYPE = 'K'
    AND DOC = :SER ;
    OPEN SESE;
    GOTO 1 WHERE :RETVAL <= 0; /*SELECT MAX(KLINE), MAX(SORT) INTO :KLINE, :SORT FROM LABELS WHERE USER = SQL.USER;*/ LABEL 2; FETCH SESE INTO :TRANS; GOTO 3 WHERE :RETVAL <= 0; :KLINE = :KLINE + 1; INSERT INTO LABELS(USER, KLINE, PAR1, PAR2,PAR3, PAR4, PAR5,PAR6, PAR7,LABELDEF, LABELQUANT, SORT) SELECT SQL.USER, :KLINE, PART.PARTNAME, PART.PARTDES, ITOA(TRANSORDER.CQUANT / 1000), SERIAL.SERIALNAME, PART2.PARTNAME,LOCNAME,ACTNAME, :LD, 1,:KLINE FROM PART, TRANSORDER, SERIAL, PART PART2,WAREHOUSES W,ACT WHERE TRANSORDER.PART = PART.PART AND TRANSORDER.WARHS = W.WARHS AND TRANSORDER.FORACT = ACT.ACT AND TRANSORDER.FORSERIAL = SERIAL.SERIAL AND PART2.PART = SERIAL.PART AND SERIAL.SERIAL = :SER AND TRANSORDER.TRANS = :TRANS; LOOP 2; LABEL 3; CLOSE SESE; LABEL 1; /**/ UNLINK SERIAL ; LABEL 999; תודה רבה!!!!!!!!

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    שלום גלעד
    כתבתי לך שאתה לא צריך את הקרסר, מספיק השאילתה עם ה INSERT ושם אתה מוסיף את OREDER
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.