› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הדפסת מדבקות עם מספר רץ לכל מדבקה
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by Yona.
- מרץ 4, 2018 בשעה 2:42 pm
שלום וברכה,
רציתי לשאול שאלה לגבי הדפסת מדבקות (דרך ברטנדר ) מהפריוריטי
אני רוצה להדפיס מהפק"ע מספר מדבקות, ולכל מדבקה אני רוצה שיהיה מספר רץ (לפי פק"ע)
האם אני צריכה להשתמש בקרסור ? או שניתן לעשות בשיטה אחרת ?לדוגמא :
אם קיימת לי פק"ע 1234 , ואני רוצה להדפיס ממנה 10 מדבקות
אני רוצה שלכל מדבקה יהיה מודפס מספר פק"ע + מספר מדבקה . כלומר-
1234_1
1234_2
1234_3
.
.
1234_10את השרשור אני יודעת לעשות, אני רק לא יודעת איך אפשרי להדפיס על כל מדבקה ערך מספרי אחר , אני מקבלת את הנתון של כמות המדבקות מהמשתמש.
הוספתי שדה חדש של כמות מדבקות והכנסתי אותו לפק"ע, שם אני ארצה לראות כמה מדבקות הדפיסו.
ערך הברירת מחדל יהיה 0 לכל פק"ע , ולאחר כל הדפסה אני אעדכן את הערך (אוסיף 1 לערך האחרון )
השאלה שלי היא איך אני יכולה להדפיס 10 מדבקות עם מספרים שונים ?
אודה לכל העוזרים ואשמח לחדד במידה ומשהו לא מובן.
- Replies
-
- מרץ 4, 2018 בשעה 3:31 pm
בצורה פשוטה כמו כל פרמטר דינמי במדבקה גם המספור יהיה פרמטר דינמי של מספר הפק"ע + הנומרטור שאת מנהלת .- מרץ 4, 2018 בשעה 3:37 pm
ניסיתי את זה, אבל השאלה אם אני צריכה קרסור או לא,
ניסיתי להעלות את הCOUNTER ב1 , ולהכניס את הערך לשדה החדש שהקמתי וזה לא מצליח לי..
עשיתי שאילתת UPDATE
ידוע לך למה לא עובד לי ?- מרץ 4, 2018 בשעה 4:06 pm
אני לא יודע באיזה צורה כתבת את הפרוצדורה לכן לא יודע להגיד לך אם את צריכה קרסור . לדעתי את יכולה גם בלי קרסור . הרי אחד המפתחות בטבלת LABELS הוא ה – KLINE את יכולה למספר את המספר הרץ לפי ה – KLINE לדוגמא .
אין מניעה גם להשתמש בקרסור . העיקר שבסוף הפרמטר שנכנס לטבלת LABELS והוא שמחזיק את מס הפק"ע + הנומרטור בו יעודכן הערך הנוכחי .- מרץ 4, 2018 בשעה 4:20 pm
אני אחדד את השאלה, הוספתי לטבלת פקעות עמודה בשם ZAAA_COUNTER , עמודה זו תהיה ברירת מחדל 0 בכל פק"ע, בכל הדפסה אני רוצה להדפיס את הערך שלה +1 (בפרמטר 5 ) , בנוסף להדפסת הערך+1 , אני רוצה גם לעדכן את הערך שהודפס בשדה ZAAA_COUNTER בפק"ע עצמה.
דבר נוסף,
בפרוצדורה יש אפשרות לבחור קלט של כמות מדבקות להדפסה ( QNT )
אני רוצה שבמידה והמשתמש בחר 10 מדבקות , ולדוגמא הערך המוגדר כרגע בפק"ע הוא 7 , יודפסו לי 10 מדבקות, שבפרמטר 5 יהיו המספרים מ-7 עד 17 .DELETE FROM LABELS WHERE USER = SQL.USER ;
DELETE FROM LABELSA WHERE USER = SQL.USER ;
/**/
LINK SERIAL TO :$.PAR ;
GOTO 9988 WHERE :RETVAL <= 0 ;
/**/
:ZAAA_LABELDEF = 0 ;
/**/
SELECT LABELDEF INTO :ZAAA_LABELDEF
FROM LABELSDEF
WHERE LABELNAME = 'BRCODE'
AND :ZAAA_LABELDEF = 0 ;
/**/
:ZAAA_SERIAL = 0 ;
:ZAAA_SERIALNAME = '' ;
SELECT SERIAL , SERIALNAME INTO :ZAAA_SERIAL , :ZAAA_SERIALNAME
FROM SERIAL
WHERE SERIAL 0 ;
/**/
:ZAAA_COUNTER = 0 ;
SELECT ZAAA_COUNTER INTO :ZAAA_COUNTER
FROM SERIAL
WHERE SERIAL 0 ;
:ZAAA_COUNT = :ZAAA_COUNT + 1 ;
/**/
UPDATE SERIAL SET ZAAA_COUNTER = :ZAAA_COUNTER
WHERE SERIAL 0
AND SERIAL = :ZAAA_SERIAL ;
/**/
INSERT INTO LABELS(KLINE, USER, LABELDEF, LABELQUANT, PAR1,
PAR2 , PAR3 , PAR4 , PAR5)
SELECT SQL.LINE, SQL.USER, :ZAAA_LABELDEF, :$.QNT ,
PART.PARTNAME, SERIAL.SERIALNAME ,
ITOA(:ZAAA_COUNTER)
FROM SERIAL, PART
WHERE SERIAL.SERIAL 0
AND SERIAL.PART = PART.PART ;
/**/
UNLINK SERIAL ;
LABEL 9988 ;מקווה שיותר מובן..
- מרץ 4, 2018 בשעה 4:41 pm
בצורה שהקוד בנוי יודפסו לך למשל 10 מדבקות עם אותו מספר . על מנת לתמוך במה שאתה מתארת את צריכה לוודא שיכנסו לך 10 שורות לטבלת LABELS ובכל שורה שמייצגת מדבקה לוודא שייכנס מספור שונה בפרמטר 5 .- מרץ 4, 2018 בשעה 4:52 pm
תעשי קרסור פנימי או לולאה שתרוץ ככמות הקלט של מספר המדבקות שהמשתמש הכניס ובתוך הקרסור/לולאה תנהלי את ההתקדמות של הנומרטור וב – INSERT תכניסי את הנומרטור העדכני כל פעם .
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.