› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת סוכן מקושר ללקוח בדוח מחולל דו"חות חשבוניות
- This topic has 6 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 5 שנים, 4 חודשים by Interlligent.
- יוני 11, 2019 בשעה 1:22 pm
שלום חברים,אשמח לעזרתכם,
אני מעוניין להוסיף סוכן שמקושר ללקוח בדוח "מחולל דו"חות חשבוניות"
הדוח עצמו יש סוכן שמקושר לחשבונית, אני צריך בנוסף לאותה שורה גם את הסוכן שמקושר ללקוח.נסיתי להוסיף אבל לא הצלחתי, קודם אני מקבל את ההודעה "אין רציפות בעמודות כותרת" ואחרי הרצת הדוח אני מקבל הכפלות .
העמודות שהוספתי:
AGENTS.AGENT = CUSTOMERS.AGENT
CUSTOMERS.CUST = INVOICES.CUST (נסיתי גם ללא חיתוך זה).
AGENTS.AGENTCODEוכולם במזהה 5.
העמודה מופיע במחולל, אבל כאשר אני מוסיף אותה לדוח הדוח לא עובד תקין.
תודה מראש על העזרה.
- Replies
-
- יוני 11, 2019 בשעה 2:25 pm
רק שדות שקשורים לטבלאות שהיו לא בדו"ח המקורי צריכים להיות עם מזהה 5. בהנהה ש-AGENTS לא היתה אבל CUSTOMERS ו-INVOICES כן היו, שתי הטבלאות הללו צריכות להיות עם מזהה 0 בעוד רק AGENTS עם מזהה 5."אין רציפות בעמודות כותרת" אומרת שיש לפחות שדה אחד שאינו אמור להופיע בכותרת שנכנס בסדר ההצגה בין השדות שכן אמורים להופיע בכותרת. לדוגמא: נניח ששדות 10, 20 ו-30 צריכים להופיע בכותרת והוגדרו נכון. במועד יותר מאוחר מוסיפים את השדה מספר 25 אבל לא מגדירים אותו כדי להופיע בכותרת – תקבל את הודעת השגיאה במצב הזה.
- יוני 12, 2019 בשעה 4:03 pm
היי נעם,תודה על עזרה אך לצערי לא עובד לי.
חשוב לציין שגם טבלת AGENTS מקושרת לדוח המקורי,
אבל בדוח המקורי לוקחים את הסוכן מהחשבונית ואני צריך לקחת (בנוסף) את הסוכן מהלקוח.
שיחקתי עם המזהים ולצערי לא צלח.מדובר אגב במחולל דוחות הבא:
דו"חות מנהלים > מכירות > מחוללי דו"חות מכירות > מחולל דו"חות חשבוניותכל פעם שאני מוסיף את הסוכן לדוח הדוח מוכפל קרטזת.
אשמח להכוונה נוספת 🙂
- יוני 13, 2019 בשעה 9:46 am
- יוני 16, 2019 בשעה 10:42 am
היי נעם,קצת הסתבכתי עם זה לצערי.
מחקתי את כל השדות שהוספתי והחזרתי את הדוח למצב המקורי.
יש אפשרות בבקשה שתרשום לי מה בדיוק אני צריך להוסיף?
וכמובן איזה מזהים לכל עמודה והחיתוך?המון תודה!!!!
- יוני 16, 2019 בשעה 12:16 pm
בהנחה שאתה מדבר על דו"ח בשם INVOICEREP, יש כבר חיבור בין INVOICEITEMS.AGENT לבין AGENTS.AGENT. כדי להוסיף את סוכן הלקוח לדו"ח, צריך להוסיף את השורות שנמצאות בצילום המצורף.בקיצור, CUSTOMERS.AGENTS (מזהה 0) = AGENTS.AGENT (מזהה 5) – שדה מוסתר
AGENTS.AGENTNAME (מזהה 5) – שם סוכן הלקוח
AGENTS.AGENTCODE (מזהה 5) – קוד סוכן הלקוח- יוני 17, 2019 בשעה 4:18 pm
תודה רבה על עזרתך 🙂
עובד!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.