› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת קובץ בזמן ייצירת חשבונית
- This topic has 21 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 8 חודשים by vlio20.
- מרץ 2, 2021 בשעה 11:26 pm
<p style="text-align: right;">היי,
אני מנסה לייצר חשבונית בעזרת ה REST-API, אך מקבל שגיאה לא ברורה אשמח לכל עזרה בלהבין מה לא נעשה נכון:
https://prnt.sc/10bkrtbבדקתי ששארהשדות תקינים.
</p>
תודה מראש
- Replies
-
- מרץ 2, 2021 בשעה 11:43 pm
היאנא בדוק גרסת פריוריטי – באתר של ה api כתוב שזה 21.0.
שנית, תנסה לפצל את הקריאה לשתים. אחת עבור יצירת החשבונית עם השורות שלה וקריאה נפרדת לנספחים.
- מרץ 2, 2021 בשעה 11:46 pm
היי, תודה על המענה המהיר.
את ההצעה השניה שהצעת ניסיתי, ומתקבלת אותה השגיאה.
ידוע לך מה הדרך לעשות את אותה פעולה לגרסת פריוריטי 20?- מרץ 3, 2021 בשעה 12:09 am
לצערי לא מכיר גרסה קודמת ואני חושב שזה מציין את הגרסה המינימלית שבה זה פועל.אני מבין שהחשבונית נוצרת אבל הקובץ אינו עולה. נכון?
במידה יש לך דרך להעלות את הקובץ לשרת בדרך אחרת כלשהי (זה תלוי איפה הפריוריטי הזה מאוחסן), אתה יכול להעביר ב extfilename נתיב אליו במקום אותו עצמו.
אגב, בדקת גודל קובץ? הייתי מנסה להעלות קובץ קטן מאוד בתור התחלה..
- מרץ 3, 2021 בשעה 9:06 am
נכון, אין בעיה לייצר את החשבונית אבל מתקבלת שגיאה כשמנסים לצרף את הקובץ.
כמו שאמרת, כנראה צריך להעלות קודם את הקובץ קודם. אני מחפש איך ניתן לעשות את זה באמצעות ה REST-API או ה SDK.
אני כרגע מנסה לעשות את זה בצורה הבאה:
https://prioritysoftware.github.io/api/form_examples/#Uploading_a_Fileאני מתקשה למצוא דוגמא שבה ניתן להשתמש ב web-sdk ולייצר חשבונית תוך כדי הכנסת ערכים. אשמח אם תוכל לכוון אותי לדוגמא כלשהי.
הדרך היחידה האחרת שלי, היא לייצר ב REST את החשבונית ואז ב SDK למצוא אותה ואז לעדכן את הקבוץ. ניראה לי כמו תהליך שבור.- מרץ 3, 2021 בשעה 10:07 am
מה שהצעתי הוא מעקף שבו אתה מעלה את הקובץ לשרת (באמצעות api אחר מקוסטם שלך) במידה ויש לך גישת מנהל לשרת עצמו ואתה יכול להתקין בו דבריםאם אתה הולך בכיוון של sdk אז אין צורך ב rest. תנסה להתמקד ביצירת החשבונית ולאחר מכן העלאה של הקובץ
יש לי איזה poc ישן של פתיחת דרישת רכש, זה אמור לעבוד די דומה. (אני לא מחבב את הsdk כ״כ. מעדיף rest מכל מיני סיבות) אני יכול לשלוח לך אם תרצה.
- מרץ 3, 2021 בשעה 10:17 am
private LoginPriority() {login({username:this.loginForm.controls["Username"].value, password:this.loginForm.controls["Password"].value,url:environment.sdkBaseUrl, tabulaini:environment.tabulaIni,language:2, profile: {company:environment.company}, appname: 'Customers', devicename: ", appkey: ", appid: "}).then((x) => {…}).catch((err) => {this.loginFailureMessage = (err && err.message ? err.message : "Can't connect to server") ;});}- מרץ 3, 2021 בשעה 10:17 am
אני גם מעדיף את ה REST.
לצערי אין לי גישה לשרת הפריוריטי.
אשמח לכל דוגמא, הדוקומנטציה לא להיט.- מרץ 3, 2021 בשעה 10:22 am
getPrForm() : Promise
{
if (this.PurdemandsForm == null) {
returnformStart("PURDEMANDS", (updates) => { console.log("updates: " + JSON.stringify(updates)) }, this.processServerMessages, { company:environment.company }, 0)
}
else
{
returnnewPromise
((resolve,reject) =>resolve(this.PurdemandsForm)) ;
}
}- מרץ 3, 2021 בשעה 10:24 am
- מרץ 3, 2021 בשעה 10:30 am
setDate(date){this.PurdemandsForm.fieldUpdate("CURDATE", date).catch(error=>console.log(error)) ;}savePr() {this.PurdemandsForm.setActiveRow(1).then(() => {this.PurdemandsForm.saveRow(0).then( () =>console.log('savepr')) ;}).catch(error => console.log(error));}- מרץ 3, 2021 בשעה 10:32 am
אחלה! תודה רבה!!!
מקווה שבאמצעות ה sdk אצליח להעלות קבצים.- מרץ 3, 2021 בשעה 10:35 am
- מרץ 3, 2021 בשעה 10:42 am
כיון אחר שלא בדקתי אבל יכול להיות ששוה בדיקהלהעלות קובץ לשירות storge כלשהו ולרשום בextfilename את הurl אליו ב rest פשוט ונקי
לא יודע אם יעבוד. לא ניסיתי. אבל שוה בדיקה.
אם יעבוד יש לזה יתרון נוסף שזה הפרדה של הנספחים מההתקנה של פריוריטי (ברגע שהרבה נספחים מצטברים זה מנפח את ספרית פריוריטי והרבה חברות בנקודה הזו מחפשות פתרונות של אחסון נספחים במקומות אחרים)
- התגובה הזו עודכנה לפני לפני 3 שנים, 8 חודשים ע"י Lior.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.