הוספת שדה קיים מהמסך לדו״ח של פריוריטי

פורומים שימוש במערכת הוספת שדה קיים מהמסך לדו״ח של פריוריטי

משתתף
    שלום
    אני צריכה להוסיף כמה שדות לדו״ח פירוט קריאות שירות במודול קריאות שירות.
    השדה הוא איש קשר ( ממסך קריאות שירות)
    איך עושים את זה במחולל הדוחות ?
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    השדות שאת רוצה נמצאים בטבלה PHONEBOOK
    כדי להגיע אליהם, את צריכה ליצור קשר בדו"ח בין DOCUMENTS.PHONE לבין PHONEBOOK.PHONE, ואז ניתן להוסיף שדות כמו PHONEBOOK.NAME לדו"ח

לפני שאת מתחילה, תעתיקי את הדו"ח אל דו"ח פרטי (זאת אומרת, תוסיפי את קידומת החברה לשם הדו"ח). תבצעי את התוספות בדו"ח הפרטי.

הדס
    משתתף
    לגבי העתקת הדוח עושים זאת ככה?:
    מנהל המערכת > מחוללים > דו"חות > מחולל דו"חות
    ואז שליפת הדוח המתאים
    אגב, אני שולפת דוח שנקרא פירוט קריאות שירות ונותן לי שתי אפשרויות: WWWSERVICE_DET או SERVCALLSDETREP
    לבחור בשני, כן?
    ואז מוצגות לי עמודות הדוח וכו.
    איך אני יוצרת עותק? מעתיקה את שם הדוח באנגלית ובנתיב מנהל המערכת > מחוללים > דו"חות > הפקת דו"ח אני מדביקה ומוסיפה קידומת?
    אלמוני
    אורח
    לא
    את צריכה ללכת להעתקת דוחו"ת
    לשים את השם המקורי => את החדש עם הקידומת ולאשר
    אז ללכת למחולל דוחו"ת ולשלוף את החדש ולבצע בו את השינויים
    תשימי לב שאם זה פרוצדורה אז צריך להעתיק גם אותה ולחבר את הדוח המועתק לפרוצדורה המועתקת
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אני מתנצל שאני מעדכן רק לאחר כמה ימים אבל הייתי אומר שעבור שדה כזה אין לשכפל דו"ח – אלא אם כן יש כאן פרט במצב הדו"ח כרגע שאומר שאי אפשר להוסיף לדו"ח הקיים בכפוף להנחיות למפתחים.

כתבתי כאן לפני לא הרבה זמן שכמה שאפשר להרחיב דו"ח סטנדרטי זה עדיף. הסיבה היא שגם אם צריכים לפעמים לסדר לאחר שדרוג את התוספות שאולי מתנגשות עם הגרסה החדשה זה בד"כ פחות עבודה מלעדכן את הדו"ח כולו (הפרטי) עם כל השינויים שהיו בדו"ח הסטנדרטי.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    הדס
    משתתף
    תוכל בבקשה להעלות לכאן קישור למה שכתבת בקשר לדו"ח הזה כדי שאוכל לראות איך עושים זאת?
    הדס
    משתתף
    בעיקרון מה שאני צריכה גם, זה להוסיף לדוח של משימות את השדות: עדיפות, תאריך יעד (מתוך מסך נושא לביצוע), תקציר המשימה
    וגם שתהיה אפשרות לבחור בפרמטרים לפי קלט מסוים: שם לקוח ותאריך יעד למשל.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    נשמע לי שאם את צריכה כ"כ הרבה שינויים שתצטרכי ליצור פרוצדורה פרטית ואולי עדיף גם דו"ח פרטי.

בהרבה מקרים אני מצליח להמשיך להשתמש בדו"ח סטנדרטי בתוך פרוצדורה פרטית אבל צריכים להבין בדיוק מה עושים כדי לא לשבש את התפקוד של הדו"ח בתוך הפרוצדורה המקורית-סטנדרטית.

הנה לינק למסמך: נהלי פיתוח – מתכנתי חוץ

yitzchok
    משתתף
    IL
    hadasa כתב:

תוכל בבקשה להעלות לכאן קישור למה שכתבת בקשר לדו"ח הזה כדי שאוכל לראות איך עושים זאת?

למי כתבת? אלי? כשכתבתי "כאן" התכוונתי לפורום זה, בתשובה לשאלה אחרת: לינק
    שם ציטטתי את השורות הרלוונטיות למה שכתבתי לגבי מה עדיף.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.