› פורומים › שימוש במערכת › הוספת שדה קיים מהמסך לדו״ח של פריוריטי
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 6 חודשים by yitzchok.
- Replies
-
- מאי 9, 2017 בשעה 8:50 pm
השדות שאת רוצה נמצאים בטבלה PHONEBOOK
כדי להגיע אליהם, את צריכה ליצור קשר בדו"ח בין DOCUMENTS.PHONE לבין PHONEBOOK.PHONE, ואז ניתן להוסיף שדות כמו PHONEBOOK.NAME לדו"חלפני שאת מתחילה, תעתיקי את הדו"ח אל דו"ח פרטי (זאת אומרת, תוסיפי את קידומת החברה לשם הדו"ח). תבצעי את התוספות בדו"ח הפרטי.
- מאי 11, 2017 בשעה 5:39 pm
לגבי העתקת הדוח עושים זאת ככה?:
מנהל המערכת > מחוללים > דו"חות > מחולל דו"חות
ואז שליפת הדוח המתאים
אגב, אני שולפת דוח שנקרא פירוט קריאות שירות ונותן לי שתי אפשרויות: WWWSERVICE_DET או SERVCALLSDETREP
לבחור בשני, כן?
ואז מוצגות לי עמודות הדוח וכו.
איך אני יוצרת עותק? מעתיקה את שם הדוח באנגלית ובנתיב מנהל המערכת > מחוללים > דו"חות > הפקת דו"ח אני מדביקה ומוסיפה קידומת?- מאי 11, 2017 בשעה 8:15 pm
- מאי 16, 2017 בשעה 8:20 am
אני מתנצל שאני מעדכן רק לאחר כמה ימים אבל הייתי אומר שעבור שדה כזה אין לשכפל דו"ח – אלא אם כן יש כאן פרט במצב הדו"ח כרגע שאומר שאי אפשר להוסיף לדו"ח הקיים בכפוף להנחיות למפתחים.כתבתי כאן לפני לא הרבה זמן שכמה שאפשר להרחיב דו"ח סטנדרטי זה עדיף. הסיבה היא שגם אם צריכים לפעמים לסדר לאחר שדרוג את התוספות שאולי מתנגשות עם הגרסה החדשה זה בד"כ פחות עבודה מלעדכן את הדו"ח כולו (הפרטי) עם כל השינויים שהיו בדו"ח הסטנדרטי.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2017 בשעה 12:08 pm
תוכל בבקשה להעלות לכאן קישור למה שכתבת בקשר לדו"ח הזה כדי שאוכל לראות איך עושים זאת?- מאי 16, 2017 בשעה 1:28 pm
בעיקרון מה שאני צריכה גם, זה להוסיף לדוח של משימות את השדות: עדיפות, תאריך יעד (מתוך מסך נושא לביצוע), תקציר המשימה
וגם שתהיה אפשרות לבחור בפרמטרים לפי קלט מסוים: שם לקוח ותאריך יעד למשל.- מאי 16, 2017 בשעה 1:47 pm
נשמע לי שאם את צריכה כ"כ הרבה שינויים שתצטרכי ליצור פרוצדורה פרטית ואולי עדיף גם דו"ח פרטי.בהרבה מקרים אני מצליח להמשיך להשתמש בדו"ח סטנדרטי בתוך פרוצדורה פרטית אבל צריכים להבין בדיוק מה עושים כדי לא לשבש את התפקוד של הדו"ח בתוך הפרוצדורה המקורית-סטנדרטית.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2017 בשעה 1:53 pm
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.