הוספת שדות בהדפסת מסמך

פורומים שימוש במערכת הוספת שדות בהדפסת מסמך

משתתף
    שלום חברים,

אשמח לקבל הכוונה כיצד אני מוסיף:

1. הצגת סטטוס של הזמנת רכש בהדפסת ההזמנה בהמשך להצגת מספר ההזמנה.
    2. הוספת שדה נוסף הקיים במסך הזמנות רכש (במקרה זה תאריך אספקה) למסמך הזמנת הרכש המודפס.

מודה מראש על כל עזרה!
    מיקי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום מיקי,מה שלומך?

לגבי סעיף 1 נדרש פיתוח פרטי

לגבי סעיף 2 שדה תאריך האספקה בדר"כ כן מוצג בהדפסה אלא אם כן מישהו הסתיר את השדה ,לכן תעמוד בתפריט על תוכנית ההדפסה ולחץ מקש ימני בעכבר ובחר עיצוב דו"ח,בחר את פורמט ההדפסה שבו אתה משתמש ופתח את השורה "פירוט הזמנה-…." בדוק שהשדה ת.אספקה לא מוסתר,אם כן תציג אותו והוא יופיע בהדפסה.

יאיר

Miki
    משתתף
    שלום יאיר,

מה שלומך ידידי היקר?

ראשית, תודה רבה לך על תגובתך!

שנית, לגבי 1 – הוספת שדה, האם אני יכול לבצע זאת באמצעות אחד המחוללים? ואם כן, כיצד אני מוסיף זאת?
    השדה הזה בעקרון קיים במסך הזמנות רכש.

לגבי 2 – שדה תאריך האספקה אכן מוצג בהדפסה בפורמט הסטנדרטי של ההדפסה, אבל אצלנו הקימו פורמט נוסף של הדפסת הזמנות רכש ובו לא מופיע השדה הזה ובדקתי גם בתצוגת העיצוב שהוא לא מוסתר (גם אין לי מאיפה להעתיק, להעביר או לשכפל אותו) – האם גם כאן נדרשת פעולת הוספת שדה נוסף (הקיים במסך הזמנות רכש) למסמך ההדפסה הזה של הזמנת הרכש.

אני מודה לך מראש על העזרה וההכוונה!

מיקי

YairM
    משתתף
    הי מיקי

לגבי סעיף 1 זה לא כל כך פשוט להוסיף את השדה סטטוס הזמנה למסמך WWWDOCNUM בסמוך למספר ההזמנה,יהיה לך יותר קל להוסיף את השדה סטטוס הזמנה למסמך "הזמנת רכש-כותרת" WWWPORD_1
    אם אתה מתמצה בפיתוחים פרטיים תוכל לעשות זאת דרך מחוללי הדוחות ,אם לא יהיה קשה להסביר לך בהתכתבות איך לבצע זאת.

לגבי סעיף 2 בוודאי שצריך שהשדה ת.אספקה יופיע במסמך ההדפסה של אותו פורמט.

יאיר

Miki
    משתתף
    היי יאיר,

תודה רבה לך על תשובתך !!!
    אני אנסה ליישם זאת במשרד ביום א' ואעדכן אותך על כך.

סופ"ש רגוע ושבת שלום!
    מיקי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.