› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › היפוך תווים (מחרוזת) במהלך פקודת insert select
- This topic has 8 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 9 שנים, 4 חודשים by
snoof123.
- מאי 18, 2016 בשעה 8:08 pm
היי,
כאשר אני מעוניין לעשות שימוש עם עמודת MESSAGE מטבלת ERRMSGS
אני מקבל את התווים הפוכים (אני עובד במע' בשפה האנגלית אולי יש קשר).
האם יש פקודת REVERSE כמו בSQL שאני הופך את סדר התווים?הפקודה שלי היא כזו בערך
insert into my_table
(line, message)
select
(line, message)
from errmsgs
where line <> 0
and user = sql.user
;'and type = 'iההודעה מגיעה בסדר תווים הפוך, ניסיתי בהתחלה להתאים את טיפוס העמודה לRCHAR כמו בטבלה המקורית אח"כ החזרתי לCHAR, הניסיון לא צלח
- Replies
-
- מאי 21, 2016 בשעה 1:11 pm
היי שוב,
האם מישהו מכיר פתרון לזה? של היפוך תווים בפקודה שעובדת בפיתוח בפריוריטי ?- מאי 22, 2016 בשעה 1:09 am
- מאי 22, 2016 בשעה 11:31 am
יש מצב שאתה מרחיב?
נכנסתי לאתר לא מצאתי מידע על הנושאים האלה, ראיתי רק תוכן שיווקי פשוט..אם מישהו מכיר דרך לבצע היפוך תווים במהלך פקודת insert select אני אשמח אם ישתף אותי.
תודה לכולם 🙂
- מאי 22, 2016 בשעה 11:45 am
יש הסבר מדוייק שם כולל דוגמא :http://info.knightltd.co.il/Info/Info?htmlCodeId=7
קבל לינק עם דוגמה של select
אותו רעיון ב insert- מאי 22, 2016 בשעה 11:52 am
לא מצאתי את זה קודם, תודה לך 🙂
אני אבדוק אם זה עובד גם בפריוריטי (כי הדוגמה שהם הציגו היא בסינטקס SQL).(אעדכן)
- מאי 22, 2016 בשעה 1:11 pm
טוב, זה לא עובד
גם אני לא הבנתי כ"כ מה הקשר לdate, הרי צריך היפוך תווים של string
אבל בכל מקרה הפריוריטי לא יודעת לזהות את הפקודה הזו.תודה רבה בכל זאת לך על הרצון לעזור
אבל לצערי מה שהעלת פה לא נראה לי מתאים לבעיה שהצגתי :\אגב. מעדכן:
בWINDBI זה לא הופך לי את התווים, זה הופך את התווים כשאני מבצע את הinsert select בתוך הפרוצדורה בשלב sqli אחרי טעינת הממשק (אחרי שהרצתי פקודת execute…)ככה שאולי זה עוזר לחלקכם (נעם) להבין את הבעיה.
- מאי 22, 2016 בשעה 1:42 pm
צודק ,יש להשתמש בפונקציה אחרת לעברית
http://info.knightltd.co.il/Info/Info?htmlCodeId=7system.dbo.tabula_hebconvert(cell)- מאי 22, 2016 בשעה 3:28 pm
אני לא מנסה לעשות insert select לעמודה שמכילה טקסט בעברית, הטיפוס של העמודה הוא RCHAR (בפריוריטי) וכשאני עושה את ההכנסה לטבלה שלי אני מקבל את הערך הפוך (אפילו שהטקסט הוא באנגלית).ניסיתי בהתחלה לשחק עם הטיפוס של העמודה שלי (RCHAR\CHAR) אבל זה לא עבד.
בנוסף כשאני מבצע את הפקודה בWINDBI זה כן עובד.
אני לא מכיר את הפקודה hebconverter אבל אם אפשר בבקשה שמישהו שכותב סינטקס של פריוריטי יענה לי, אני מעוניין לבצע את הפקודה בSQLI (פרוצ') ולא בSQL כפי שהוצג פה.
תודה לעוזרים
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.