העמסת עלויות נמוכות על הרכבות

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי העמסת עלויות נמוכות על הרכבות

משתתף
    שלום
    אנחנו עובדים עם מערכת מסחרית
    מבצעים הרכבות

חלק מהמקטים המורכבים נרכשים ומנוהלים בחבילות- לצורך הדוגמא, 1000 ברגים בחבילה- במערכת אנחנו מנהלים 1 יחידה של ברגים עם המחיר לחבילה מלאה.
    יש כל מיני מקטים כאלה בהרכבות שאין סיכוי לתמחר אותם פרטנית לפי יחידות. אולי בחבילה של 1000 לתמחר 10 לכל הרכבה גם אם השתמשתי ב 2.
    חשוב לי לציין את המקטים בהרכבה ולא להחסיר אותם כדי שלא ישכחו מהם. הבעיה כמובן שיש העמסה של חבילה של ברגים בכל הרכבה, מלאי לא תקין וכו בעקבות כך.

אשמח לשמוע מאחרים
    – איך מנהלים מקטים כאלה עם עלות נמוכה ליחידה (מנהלים 2 ספרות אחרי האפס וניהול של יחידת בורג תעוות את עלות המוצר)
    – איך מנהלים את ההעמסות שלהם על ההרכבות אם בכלל
    – איך משנים את יחידות המקטים אם נדרש לכך בלי לעוות את ההסטוריה

תודה רבה 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    היי,
    איך מנהלים מקטים כאלה עם עלות נמוכה ליחידה (מנהלים 2 ספרות אחרי האפס וניהול של יחידת בורג תעוות את עלות המוצר) – למה ? אם חבילת הברגים היא יחדת מידה אז בורג זה 1/1000 שלה. הבעיה היחידה זה שצריך להחליף את יח' המידה מיח' למשהו אחר.

– איך מנהלים את ההעמסות שלהם על ההרכבות אם בכלל – אם עשית את הסעיף הקודם אז זה כבר פתור לדעתי.

– איך משנים את יחידות המקטים אם נדרש לכך בלי לעוות את ההיסטוריה – אפשרות אחת זה לשנות בידיעה שעד תאריך מסוים היה כך ומעכשיו זה אחרת, אפשרות שנייה זה להחליף מק"ט

Dana
    משתתף
    הי
    תודה על התגובה

"אם חבילת הברגים היא יחדת מידה אז בורג זה 1/1000 שלה. הבעיה היחידה זה שצריך להחליף את יח' המידה מיח' למשהו אחר."

לא הבנתי את זה
    להשאיר את המקט עם אותו יחידת מידה ובתעודות השונות לשנות את יחידת המידה?
    אחרת, איך העלות לא מתעוותת? ברגע שאני יוצרת מקט חדש אין לי איפה להכניס את העלות המדויקת שלו כי יש לי רק שתי ספרות אחרי האפס.

אלמוני
    אורח
    א. כמה ספרות את צריכה אחרי האפס ? כי יש אפשרות להוסיף.
    ב. מק"ט חדש יכול להיות כזה שיחידת הקניה שלו תהיה חבילה ויח' המפעל שלו תהיה יח' כשיחס ההמרה הוא כמות הברגים שבחבילה ואז את שומרת על מחיר החבילה שמתחלק בעץ המוצר.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.