› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הצגה בדוח נתונים ב-0
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 10 חודשים by yitzchok.
- Replies
-
- דצמבר 23, 2021 בשעה 1:47 pm
אני לא יודע איך את שומרת את הנתונים בין שלב הפרוצדורה לבין שלב הדו"ח, אבל נניח שאת משתמשת ב-STACK8 כאשר KEY1 מכיל את התאריך ו-KEY2 מכיל את מספר ההזמנה. תכניסי רשומה לתוך STACK8 עבור כל יום, אם או בלי הזמנות (זאת אומרת, במקרה כזה, KEY1 = 22/12/21 ו-KEY2 = 0).כך תקבלי את הימים ללא הזמנות.
יהיה יותר מסובך אם את משתמשת ב-STACK4 : מן הסתם KEY יהיה מספר ההזמנה. תשמרי ימים ללא הזמנה עם KEY = -DATE, אבל זה יסבך מאד את הדו"ח.
- דצמבר 23, 2021 בשעה 7:29 pm
הייתי בונה את הדו"ח סביב טווח ערכים רלוונטי מטבלת GLDATESראו בדיון כאן בפורום: טבלת Canledar
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- דצמבר 26, 2021 בשעה 10:36 am
תודה, האם ניתן לבצע זאת ללא פרוצ'? כי בדו"ח לא הבנתי איך להציג את זה? באותה מידה אני יכולה גם להשתמש בטבלת DAYS היות ואני צריכה רק את שם/מספר היום ולא את התאריך הספציפי?- דצמבר 26, 2021 בשעה 1:00 pm
בעיקרון אני לא חושב שחייבים פרוצדורה.אבל יהיה תלוי האיזה קלטים צריכים על הטבלאות של הפעילות, הרי יהיה צורך לחיתוך מותנה מטבלת התאריכים כדי לקבל תאריך שלא עולה בטבלת ההזמנות.
אני לא הייתי שובר את הראש בנסיון להכניס את הכל לדו"ח אלא הייתי מעביר את ההכנה לפרוצדורה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.