הצגת מלאי לא נכון בזמן עדכון מלאי

פורומים שימוש במערכת הצגת מלאי לא נכון בזמן עדכון מלאי

משתתף
    בצעתי היום ספירת מלאי דרך מסך הכנה לספירת מלאי אך ישנם מקטים שכאשר הקלדתי את המלאי שלהם הופיע לי במערכת מלאי אחר לגמרי.
    איך פותרים בעיה זאת ?
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום יוני
    השאלה שלך לא ברורה,באיזה מסך מופיע לך מלאי אחר ומהו,
    יכול להיות שיש לך תנועות מלאי לאחר הספירה, ולכן אתה רואה את המלאי שנספר בתוספת או בקיזוז של התנועות לאחר הספירה.

יאיר

יוני
    משתתף
    היי יאיר,

בחלק מהמקטים כאשר אני מסתכל על המלאי במחסן דרך כרטיס פריט אני רואה כמויות שלא מחוברות למציאות, וכאשר אני מנסה לבצע ספירת מלאי דרך הכנה לתאריך (אני עובד עם רצפת ייצור) הכמויות שרשומות לי בכרטיס פריט לא מופיעות בכלל בטופס שיוצא לי בהכנה לתאריך.

YairM
    משתתף
    שלום יוני
    אם המלאי שאתה רואה דרך כרטיס פריט לא מחובר למציאות,תוכל להפעיל בהפעלה ישירה מכרטיס הפריט את מסך לוג תנועות מלאי ושם תוכל לעקוב אחר כל התנועות שמהם מורכבת הכמות שיש לך במלאי,לחלופין תוכל להפיק דוח תנועה ומלאי למחסן ומשם גם תוכל להבין איך נוצרה הכמות.

בקשר לתוצאות בדוח ספירת מלאי לתאריך,המערכת מחשבת את תנועות המלאי מהצובר האחרון אם קיים ועד התאריך בקלט,מין הסתם אם התאריך הוא רטרואקטיבי והיו תנועות כניסה ו/או יציאה של הפריט לאחר תאריך זה,אזי הכמות בדוח ספירה לא תהיה תואמת לכמות בכרטיס הפריט,כיוון שהכמות שאתה רואה בכרטיס הפריט היא הכמות נכון לאותו יום.
    אם אתה מדבר על מחסן רצפת היצור אז יש לך גם מסך מלאי לא מקוזז שגם בו צריך לטפל לפני ביצוע ספירת מלאי.

יאיר

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.