הרצת פרוצ’ עם קלט ב-TTS

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הרצת פרוצ’ עם קלט ב-TTS

  • דיון
    sayo
    משתתף
    שלום,

    יש לי פרוצ’ שאני רוצה להריץ ב-TTS

    יש 2 שדות קלט: 1. עד תאריך. 2. בחירת נהג

    אני רוצה שהפרוצ’ תרוץ כל יום ב-8:00 בבוקר על כל הנהגים

    האם אני יכולה לקבוע את הקלט באופן קבוע רק להרצה האוטו’? או שאני צריכה לשכפל את הפרוצ’ ולהכניס את הפרמטרים הללו ללא קלט?

    תודה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • תגובות
    yitzchok
    משתתף
    IL
    במסך הגדרת משימות ל-TTS קיימת עמודה רלוונטית: קלט לפי משתמש

    הנה העזרה לעמודה:

    למשימה המריצה תכנית הכוללת קלט, המשתמש שלפיו יוגדר הקלט. לפני רישום המשימה, על המשתמש להריץ את התכנית עם הקלט הרצוי. לאחר רישום המשימה, Tabula Task Scheduler ישתמש בקלט זה.

    כדי לשנות את הקלט, יש להריץ מחדש את התוכנית עם הקלט הרצוי. לאחר מכן, הרץ את התוכנית ‘ריענון קלט משימה לפי משתמש’ בהפעלה ישירה מהמשימה.

    הערה:
    הקלט נרשם נכון לזמן שבו התכנית נרשמה או שהתוכנית ריענון קלט משימה לפי משתמש’ הורצה. המשתמש יכול להמשיך להריץ את התכנית, ואף לשנות את הקלט, והדבר לא ישפיע על האופן שבו התכנית מורצת ע”י ה–Scheduler.

    sayo
    משתתף
    תודה אבל לא בדיוק עוזר

    1. אני לא רוצה להיות תלויה במשתמש

    2. אני רוצה שכל יום ישלח הדוח עם התאריך של היום ואם אני אריץ את הדוח היום אז מחר הוא גם ירוץ עם תאריך היום

    yitzchok
    משתתף
    IL
    ומה יקרה אם בקלט של הפרצדורה לא תקבעי את התאריך של היום אלא “היום”?

    לדעתי ירוץ כל יום עם קלט “היום” שיהיה אותו יום

    sayo
    משתתף
    כן חשבתי על זה אבל בגלל שאני משתמש טאבולה (אין לי משתמש משלי) אז לא רציתי לעשות כך…

    בכל אופן תודה

    אתה יכול להזכיר לי איך יופיע תאריך היום ולא את התאריך עצמו?

    yitzchok
    משתתף
    IL
    למה אין לך משתמש משלך?!

    ממש לא רצוי לעבוד יום יום כטבולה

    אתה יכול להזכיר לי איך יופיע תאריך היום ולא את התאריך עצמו?

    בקלט תאריך לוחצים F6 או עם העכבר בחץ ובוחרים “היום”

    sayo
    משתתף
    צודק…

    האמת שלא בדקתי בכלל את הקלט… תודה

    NoamN
    משתתף
    none
    אצלי, נשלחים עשרות דו”חות אוטומטיים כל יום. לכולם יש תנאי בשליפה כמו ORDERS.CURDATE = SQL.DATE8 (לאלה שרצים בלילה), או = SQL.DATE8 – 24:00 (לאלה שרצים למחרת בבבוקר). אין לאף תכנית אוטומטית שלי פרמטרים.

    הבעיות מתחילות כאשר מדובר בתכנית מערכת עם פרמטרים, כמו MRP או תמחיר. כאן אין ברירה אלא לקבוע “להריץ לפי משתמש”.

    אגב, האם מישהו יודע איך להריץ “תמחיר לצובר” אוטומטית, לפי הצובר האחרון, בלי תמחירים קודמים? התרגיל של יצחק עם “היום” לא יעבוד כי אין תאריך מוגדר “צובר אחרון”.

    yitzchok
    משתתף
    IL
    לשאלה של צובר מגיע שרשור משלה, אבל אענה כבר כאן.

    למה אתה צריך להריץ אוטומטית תמחיר לצובר? לא ניתן לרשום או לעדכן תנועות מלאי לפני הצובר ולכן מה יכול להשפיע על עלויות המלאי? סוגרים צובר, מריצים תמחיר לצובר וזהו. לתמחיר למלאי נוכחי (מהצובר האחרון והלאה) יש תוכנית נפרדת והיא רצה בקלות מה-TTS. אני לא זוכר שיש לה קלט.

    NoamN
    משתתף
    none
    הרצת תמחיר אצלו אורכת כ-16 שעות אם לא יותר. לכן אני משתדל להריץ את התמחיר לפי צובר בימי שישי בשעה 01:00 (אין תמחיר רגיל בימי שישי). זה מחייב אותי להיות ער בשעה הזו, שממש לא מתאים לי. לכן בא הרצון להפעיל אוטומטית. אין אפשרות להפעיל יום קודם (נניח בשעה 21:00) כי תמיד זה ההרצה משתבשת אם היא עוברת יום (אני חושב שזה קשור למחיקת טבלאות זמניות אך התמחיר נתקע גם אשר ביטלתי את הנקיון האוטומטי).
    yitzchok
    משתתף
    IL
    ניסית את התמחיר ולא עבד? אם לא, שווה לנסות

    הרי אני רואה שמוגדר בפרוצדורה להביא לקלט את התאריך של הצובר האחרון, ולא לשמור את הקלט מההרצה האחרונה.

    יכול להיות שההרצה לפי משתמש גובר על זה וקובע את הקלט הקודם בכל זאת. ויכול להיות שלא.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.