› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הרשומה המקורית השתנתה/ נמחקה
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 4 שעות, 25 דקות by
namnami.
-
- ינואר 30, 2025 בשעה 10:46 am
יתכן וקיים ערך לא תקין בטבלה שלא מתאים למה שפריוריטי יכולה להחזיק. כתוצאה מכך בבדיקה לפני השמירה שלא היה שינוי היא מגיעה למסקנה שהיה שינוי.לפעמים זה קשור למספר אבל אצל ספק הייתי חושש שיש טאב או משהו כזה באחת מעמודות הטקסט. יכול להיות קצת קשה לזהות. אם יש לכם גישה ל-DB (לדוגמה MSSQL) יכול להיות יותר קל שם לחפש את הבעיה. לאחר מכן בצעו עדכון בעזרת פקודת update (אפשר גם מה windbi) אפילו רק ל aaa או דומה (שלא להתעסק בעברית) ואז לעדכן למה שצריך בתוך פריוריטי כרגיל.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 2, 2025 בשעה 10:03 am
לא מצאתי שום ערך חריג בטבלת ספקים ב MSSQL או במסך ספקים.זה קרה כאשר היה לי מסך אחר של ספקים פתוח, ובו הרצתי מקרו שמעתיק ערך Y משדה של הרשומה שמעליו. הרצתי את המקרו כמה פעמים כל על 50 רשומות ספקים שבמסך.
תוך כדי שהמקרו רץ פתחתי מסך ספקים מקביל והעליתי פרטים של ספק מסוים וכשניסיתי לשנות בו ערך ולרדת למסך בן נתן שגיאה "הרשומה המקורית השתנתה/ נמחקה" ועד היום נותן לרשומה זו שגיאה זו בכל ניסיון לשינוי.
יש איזה רעיון לתיקון הבעיה?
- פברואר 3, 2025 בשעה 4:47 pm
אני חוזר וטוען שזה עניין של ערך באותה שורה.ניסיתם לבצע את הפעולה תוך כדי רישום טרייס? זה יכול לעזור כי יפרט מה המסך בודק כתנאי שוויון לעדכון
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 4, 2025 בשעה 4:58 pm
מפעילים את המסך עם פרמטר מינוס trc (חפשו trc ב- SDK ב- github)וכשתגיעו לשגיאה הבדיקה תהיה בסוף הקובץ (לבדוק מיד בלי לאשר, או אולי צריכים לאשר כדי שירשום את הבדיקה לקובץ, אבל אז לבדוק מיד בקובץ.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 6, 2025 בשעה 2:01 pm
לא הצלחתי למצוא בעיה בקובץ הטרייס.אלו נתונים לא תקינים יכולים להיות? הכל נראה תקין.
מה ששמתי לב שהבעיה קורית רק כשמעלים את נתוני הספק ע"י חיפוש F11.
כשמקלידים את SUPNAME הקיים במסך ריק הוא מציג את הנתונים ומאפשר גם לשנות אותם ולצאת מהרשומה. אבל אם חוזרים לרשומה ומנסים לשנות שוב (או אם לכתחילה מעלים אותו למסך ע"י חיפוש) אז בניסיון לעשות שינוי נותן שגיאה "הרשומה המקורית השתנתה / נמחקה". מוזר.
מה יכול להיות?
(אין לי הרשאה להעלות קבצים לאתר אז לא העליתי את הטרייס)
תודה
תגיות: השתנתה, טרייס, נמחקה, רשומה מקורית
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.