› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › חיבור משקל אלקטרוני לפריוריטי
- This topic has 8 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 3 חודשים by אורן קפלן.
- פברואר 11, 2014 בשעה 12:25 am
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- Replies
-
- מאי 18, 2014 בשעה 4:36 pm
- מאי 20, 2014 בשעה 4:45 pm
לא הבנתי אם הנושא סגור או לא אבל בכל מקרה….
אם מה שמחפשים זה קריאת המשקל בהפעלה ידנית
נראה לי שהכיוון הנכון הוא לכתוב תוכנה שרצה ומאזינה לפורט של המשקל ולפי לחיצה על צירוף מקשים מסויים מדמה הקלדה לשדה הנוכחי (את זה רוב החברות שמתעסקות עם בקרים/משקלים יודעות לעשות).
ככה אתה לא תלוי בכלל בפריוריטי (אבל מצד שני צריך לעמוד על השדה הנכון).
מקווה שעזרתי
צבי- מאי 22, 2014 בשעה 12:54 pm
- מאי 22, 2014 בשעה 1:18 pm
הבעיה עם משקלים היא שאי אפשר פשוט לקרוא, צריך לבדוק שהמשקל יציב (בעצם המשקל כל הזמן משדר).
אם כבר מטפלים בבדיקה כזאת לפני שקוראים עדיף לדעתי כבר לכתוב משהוא שיקרא ישר לשדה כמו מקלדת ככה אם רוצים לקרוא בעתיד לתוכנה אחרת אין בעיה.
זה באמת פשוט עשתה לי את זה חברה בשם גלטק (או אולי אלוטק) בשעות עבודה בודדות.- יוני 1, 2014 בשעה 4:45 pm
הי סמדר, אשמח אם תוכלי לעזור לי עם זה. איך בדיוק יוצרים טריגר של PRE FIELD- יוני 12, 2014 בשעה 3:58 pm
במקום העבודה הקודם שלי עבדתי עם משקלים וחברת שקל תמכה בי הם גם היו הספקים של המשקלים , החיבור היה דרך COM והעבודה היתה גם על טרמינל .
היה פרוטוקול שמושך את המשקל עי לחיצה על מקש שהגדרנו בעמדה .בהצלחה
- יולי 27, 2014 בשעה 3:29 pm
אני בזמנו שילבתי בין הפתרון של אור לבין הפתרון של שוגי – התוכנה של המשקל שלחה לי קובץ עם הנתונים כל הזמן למקום ידוע, פריוריטי הייתה מריצה במקום המתאים תוכנה חיצונית שבניתי לערוך לעצמי את הקובץ לפורמט שרציתי ואז קוראת לטבלה מסודרת שממנה הייתי שולף את הנתונים לשדה לפי הצורך וככה הייתה טבלה של כל המדידות למקרה הצורך.
מכיוון שאת הקוד היו מריצים רק כשהכל היה מוכן המשקל היה כבר יציב ולא היה צריך לערוך בדיקה בצורה הזו.אורן
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.