חסימה במסך "רישום מספרי מכשירים" (נכד לקבלות סחורה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי חסימה במסך "רישום מספרי מכשירים" (נכד לקבלות סחורה

משתתף
    שלום,
    אני מנסה לעשות חסימה שלא יהיה אפשר להזין מספר מכשיר שכבר קיים (אפילו אם קיים למק"ט אחר).
    ניסיתי בהתחלה בPRE-INSERT, אח"כ בCHECK-FIELD
    בשני המצבים המערכת מעדכנת את טבלת SERNUMBERS למרות השגיאה. כלומר, המשתמש מקבל שגיאה שהוא לא יכול להזין מס' המכשיר שכבר קיים אבל המערכת מבחינתה מעדכנת כרגיל את הטבלה ובונה מכשיר חדש (כשמדובר במספר מכשיר שכבר קיים במערכת אבל עם מק"ט אחר – אני מעוניין לחסום זאת).

למישהו יש רעיון?
    חשוב לי לציין: מדובר במסך פרטי שלי ולכן אם יש צורך להתערב בקוד של אשבל אני יכול, העניין הוא שניסיתי כל מיני דברים ולא הגעתי למצב שרציתי.

מישהו נתקל בזה בעבר ורוצה לשתף? 🙂
    תודה לעוזרים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • Replies
    snoof123
    משתתף
    טוב מצאתי פיתרון בינתיים.
    למי שמעוניין, אז בגלל שזה מסך פרטי שלי ואני יכול להתערב בטריגרים של אשבל אז פשוט שיניתי את הטריגר CHECK-FIELD של אשבל והוספתי לו בדיקה משלי.

לא פיתרון שאני כ"כ מרוצה ממנו מבחינת התחזוקה שלו אבל זה עושה את העבודה.

snoof123
    משתתף
    יש עוד פיתרון, לבנות שדה משל עצמי בנוסף לשדה SERNUM המקורי,להציג רק אותו למשתמש, לשים עליו טריגרים ועדכון לשדה המקורי רק אחרי שאני מבצע את הבדיקות שלי…

עריכה:
    (עבד לי במסכים אחרים אבל במסך הזה זה לא עובד בגלל שמשום מה זה כאילו לא מזהה אם זאת לא הקלדת משתמש, גם מחולל נתונים לא עושה את העבודה וגם טריגר)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.