› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › חסימת ביטול חשבונית לפי מספר לקוח, ולפי משתמש
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 5 חודשים by
אלמוני.
- אפריל 13, 2017 בשעה 12:20 pm
שלום,
ברצוני לחסום משתמשת מסוימת בחברה לביטול חשבוניות ללקוחות מסוימים. אני יכול לסנן את הלקוחות לפי סניף, ולפי מס' לקוח.
כיצד אני יכול לחסום את המשתמשת הספציפית מלהשתמש בפרוצדורות "ביטול התעודה לתאריך" ו- "ביטול התעודה (לתאריך מקור)" שנמצאים כהפעלות ישירות במסכי החשבוניות לקוח?תודה.
רועי.
- Replies
-
- אפריל 18, 2017 בשעה 11:52 am
אם מדובר בלחסום לכלל הלקוחות,
אתה מחולל הרשאות,
להכנס עם שם המשתמש אותו אתה רוצה לחסום לסביבה אותו אתה רוצה לחסום,
להגיע עד הפרוצדורה הרצויה ופשוט לבטל לה את ההרשאה.אם מדובר על הגבלה של לקוחות ספציפים, נשמע קצת יותר מסובך, לפי מה אתה מזהה אילו לקוחות ניתן לבטל להם ואלו לא ?
- אפריל 18, 2017 בשעה 12:14 pm
אני מניח שיש דגל כלשהו מסומן בלקוחות אותם צריך לחסום.צריך להסיר ממסך החשבונית את ההפעלות הקיימות ולהחליף אותן בהפעלות חדשות שמורכבות מארבעה שלבים:
10 – SQLI
20 – GOTO
30 – END
40 – הפרוצדורה המקוריתבשלב הראשון, מתבצעת בדיקה לגבי המשתמש (האם הוא יכול לבטל חשבוניות לכולם?) וללקוח (האם בקבוצה הבעייתית). משתנה GO מקבל ערך 30 או 40 בהתאם – אם מותר למשתמש לבטל את החשבונית אזי יקבל ערך 40, אחרת 30.
שלב GOTO מקבל את ערך המשתנה GO ומפנה הלאה.בשלב 40 רושמים שם ישות IVSTORNO עם פרמטר PAR – ההפעלה המקורית תופעל
- אפריל 19, 2017 בשעה 12:40 am
מישהו יכול לאשר שכשמריצים את הפרוצדורה בשלב 40 מקבלים את הודעות האישור שלה? בראש שלי תקוע שפרוצדורה פנימית רצה בשקט אבל יכול להיות שזה לא כך בכל מצב.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 19, 2017 בשעה 9:05 am
אני עדיין לא בקיא מספיק כדי לדעת איך מעשית אני מבצע את הבדיקות בשלב הראשון (לא למדתי עדיין כתיבת קוד). ואיך אני מכניס ערכים למשתנה GO ומכניס אותו לשלב GOTO.השתמשתי בינתיים בהרשאות לפי נתונים. הגדרתי הרשאות לפי סניפים, ולמשתמשת הספציפית לא סימנתי את הסניף עם הלקוחות הרלוונטיים.
- אפריל 19, 2017 בשעה 9:57 am
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.