› פורומים › שימוש במערכת › חשבון זכות וחובה
- This topic has 11 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 10 חודשים by מרכז המחשבים עאסלי נוח.
- דצמבר 30, 2016 בשעה 12:29 pm
שלום רב
אני רוצה לעדכן מלאי פתיחה בתוכנת פרויורוטי
בפקודת יומן יתרות פתיחה
יש חשבון חובה אשר שם רושמים מלאי פתיחה וסכום המלאי משנה קודמת (מלאי סגירה)
אבל יש עוד שדה שהוא חשבון זכות
מה צריך לרשום שם
- Replies
-
- דצמבר 30, 2016 בשעה 2:48 pm
פקודת היומן שצריך לרשום:חובה-מלאי פתיחה רוו"ה (מלאי סגירה של שנה קודמת).
זכות- מלאי פתיחה מאזן.
- דצמבר 30, 2016 בשעה 3:28 pm
שלום רב
תודה על המענה
לא מצאתי את החשבון הזה מלאי פתיחה מאזן
מה המספר שלו
האם הכוונה הוא ל 303-0- דצמבר 30, 2016 בשעה 3:30 pm
ואם ברצוני להעביר את יתרות שאר החייבים
זה אמור להיות באותה הדרך
ז"א לקוחות שיש בחשבון שלהם עדיין חוב במערכת הקודמת
תודה רבה- דצמבר 30, 2016 בשעה 4:21 pm
אם אתה מגדיר בפעם הראשנה י.פ במערכת פריוריטי,אתה צריך להקליד פ.יומן עם סוג תנועה י.פ ולהשתמש בחשבון י.פ שקיים במערכת.אם אתה רושם שורה בתנועה שחשבון החובה הוא מלאי פתיחה חשבון הזכות יהיה יתרת פתיחה.
כנ"ל לגבי חוב של לקוחות כל חוב פתוח (חשבונית),יש לרשום בשורה נפרדת כאשר בשדה חשבון חובה אתה רושם את מספר הלקוח ובשדה חשבון זכות אתה רושם את חשבון י.פ.
פרוט החוב של הלקוח בשורות נפרדות יעזור בעתיד בסגירת החוב כנגד הקבלה.
- דצמבר 30, 2016 בשעה 6:15 pm
שלום רב
עשיתי כפי שאמרתה לי
עשיתי העברת יתרות לשנת 2017
אבל בדוח רווח והפסד של שנת 2017 אני לא רואה את מלאי פתיחה- ינואר 3, 2017 בשעה 3:00 pm
שלום רב
תוצאתי- ינואר 6, 2017 בשעה 5:55 pm
סליחה על העיכוב בתשובה,פיספסתי את התשובה האחרונה שלך.לא נראה לי שהחשבון מוגדר כתוצאתי.
תבדוק בבקשה במסך חשבונות ראשיים מה מוגדר בשדות כותרת מאזן/רווח והפסד ו-שיוך למאזן/רווח והפסד- ינואר 6, 2017 בשעה 8:08 pm
מצורף- ינואר 7, 2017 בשעה 8:20 pm
לא רואה את הצירוף,בכל אופן לאחר שקראתי שוב את כל שרשרת התגובות,אני מחזיר אותך לתשובה הראשנה שלי,אתה צריך לרשום פקודת יומן לתחילת התקופה,חשבון חובה מלאי פתיחה רווח והפסד,חשבון זכות מלאי פתיחה מאזן,לגבי שאלות על אופן ומשמעות החשבונות בפקודה,ממליץ להתייעץ עם הרו"ח שלכם.היות וחשבון מלאי הפתיחה הוא תוצאתי,אזי תוכנית העברת יתרות לא מעבירה יתרות לחשבונות תוצאתיים ,אלא מחשבת א ההפרש בין ההכנסות וההוצאות ואת היתרה מעבירה לחשבון יתרת רווח שנים קודמות,ומאפסת את החשבונות,רק יתרות של חשבונות מאזניים מועברים.
- ינואר 7, 2017 בשעה 9:07 pm
תודה רבה על התשובה
בכל אופן צירפתי שוב [file name=docx-20170107.docx size=223411]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/docx-20170107.docx[/file]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.