› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › טעינת קבצים אוטומטית לפריוריטי
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 2 חודשים by yitzchok.
- אוגוסט 31, 2021 בשעה 10:37 am
שלום לכם ,אנחנו רוצים להתחיל לטעון קבצים ישירות לפריוריטי .
הקובץ מגיע לי אחת ליום לתיקיה מוגדרת מראש בפורמט אקסל או ASCII
איך אני מבצעת טעינה אוטומטית ? דרך ממשק ? אני רוצה לבצע טעינה אוטומטמית בשעה קבועה
חשבתי להריץ תוכנית בTTS שתיקח את הקובץ ותפעיל אותו , למישהו יש ניסיון ויכול לכוון אותי מה הדרך ? איך לא לחזור על טעינת אותם קבצים כמה פעמים…מה הדרך הכי נכונה
אודה להכוונה
- Replies
-
- אוגוסט 31, 2021 בשעה 1:22 pm
זה נושא גדול ותחום של מפתח מנוסהכדי לא לבזבז זמן על דברים שאת לא צריכה: את שואלת על תהליך הטעינה של קובץ בפורמט נתון? או זה כבר סגור ואת שואלת על האוטומציה לבצע את הטעינה באופן אוטומטי.
אני חושש מהראשון הרי את מזכירה קבצי אקסל ועדיף לקבל ASCII/טקסט ולא להתעסק עם אקסל שלא מיועד לממשקים
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 31, 2021 בשעה 5:22 pm
היי , אחדד טיפה לדעתי הייתי לא ברורה..אני צריכה בעצם 2 דברים :
1. הקמת ממק לטעינת קבצים
2. ביצוע הפעולה בצורה אוטומטית (מאמינה שאפשר לעשות דרך הTTS)
לגבי השלב הראשון –
אני יודעת שאפשר להריץ דרך ממשק קבצים לטעינה למערכת.
בניתי טבלה חדשה ואני רוצה לטעון אליה כל יום קובץ (פורמט הקובץ יהיה ASCII או אקסל , להבנתי ממך עדיף ASCII )
כשבונים ממשק יש צורך להגדיר את שם הקובץ שממנו יטענו את הנתונים .
הקובץ שאני אמורה לקבל הוא קובץ יומי שהשם שלו ישתנה לפי תאריך, אז איך אני מבצעת דבר כזה הרי אני לא יכולה להגדיר את שם הקובץ כי הוא משתנה…
פחות בקיאה בטעינת קבצים לפריוריטי זה נושא שהוא חדש לי אשמח לחידוד בנושא.
תודה
- ספטמבר 1, 2021 בשעה 8:58 am
אם את משתמשת בממשק עם שם קבוע, את צריכה להעתיק את הקובץ שלך ולתת לעותק את השם הרצוי. אפשר לעשות זאת בפריוריטי באמצעות COPYFILE. ניסיתי לרשום כאן קוד אבל קיבלתי הודעת שגיאה.אנסה בהודעה פרטית בהמשך.
- ספטמבר 1, 2021 בשעה 9:10 am
לא בהכרח. יש ממשקים שניתן להריץ אותם תוך כדי ציון שם הקובץ ממנו לקרוא.יש כמה וכמה נושאים כאן ואשתדל לכתוב תשובה (לא שתהיה מפורטת מאוד) אבל יהיה בערב הכי מוקדם.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ספטמבר 5, 2021 בשעה 12:39 am
תרצי ממשק טעינה מקובץתרצי להשתמש בתוכנת DBLOAD – חפשי במסמך ה-SDK
תראי שיש שם אפשרות להפעיל את התוכנה תוך כדי ציון שיש לקרוא מקובץ מסוים ולא מתוך קובץ בשם הממשק:
Alternatively, use the ['-i', 'input_file'] option to specify a different input file.
אפשר או לתת לממשק לרשום לטבלה (לצורך כך צריכה להיות התאמה בין שמות העמודות בממשק לשמות העמודות הטבלה. אחרת אפשר לכתוב קטע קוד שיורץ עבור כל שורה בקובץ (לאחר קריאת השורה לתוך משתנים) ולהכניס לטבלה שם.
כדי למצוא את הקבצים יש להשתמש בתוכנת FILELIST – חפשי במסמך ה-SDK, יש קוד לדוגמה שם. ניתן או להעביר את הקבצים שנמצאו לשם קובץ קבוע ואז להריץ את הממשק, או בשיטה הנ"ל להפנות את הממשק לקובץ. לאחר מכן הייתי משתמש ב-MOVEFILE להוציא את הקובץ לתיקיה אחרת.
חשבתי שהיה לי עוד מה לכתוב כאן. אם יהיה עוד שאלות ממודקות אנסה לענות אבל לי אישית אין הרבה זמן פנוי בתקופה הזאת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.