› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › כמה מסכי יעד לשדה אחד
- This topic has 25 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 months, 1 week by
snoof123.
- דיון
-
- אוקטובר 21, 2021 בשעה 11:00 pm
היי,יש לי שדה שמוצג בו מס' תעודה
תעודה יכולה להיות הזמנה או חשבונית מס או תעודת משלוח וכדו'
אני רוצה שכאשר משתמש עומד על שדה זה ולחוץ על F6, יגיע למסך הרלוונטי – הזמנות, חשבוניות מס וכו'
מכירה רק את השדה "שם מסך יעד" אבל זה רק למסך אחד.
האם אפשרי להכניס כמה מסכי יעד?
מקווה שמובן. תודה
- תגובות
-
- נובמבר 4, 2021 בשעה 12:46 pm
לא, הגדרתי בעמודה שבו נמצא מספר התעודה את מסך היעד ZOOM1- נובמבר 4, 2021 בשעה 9:04 pm
יש משמעות לשם העמודה.כדי להתגבר על זה יש מסך שמאפשר למפות עמודה במסך המקור לעמודה במסך הזום. אני לא זוכר את שמו אבל הוא באותו תפריט עם מחולל המסכים.
אין תיעוד ולצערי אני לא יכול להסביר עכשיו. שווה לחפש איך קוראים לו והאם הסברנו כאן בעבר.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 17, 2021 בשעה 1:08 pm
חזרתי לעדכןקוראים למסך "הגדרת עמודות יעד"
עדכנתי בעמודת מקור את שם עמודת המסך שבה קראתי למספר התעודה שזה DOCNAME
ובעמודת יעד שמתי פעם את ORDNAME ופעם את DOCNO
זה עובד טוב רק במשלוחים ללקוח ולא בהזמנות
בהזמנות הוא מגיע לשדה פרויקט
יש לך מושג למה כך?
- נובמבר 18, 2021 בשעה 7:53 am
מה הביטוי בשדה DOCNAME (או במילים אחרות, איך השדה "יודע" שמדובר בהזמנה ולא תעודה)?מה הביטוי בשדה ZOOM1?
- נובמבר 18, 2021 בשעה 1:54 pm
אני בספק אם קשור ל-ZOOM1. נשמע שמגיעים למסך הנכון רק לא עולה רשומה.גם כאן אין לנו את כל התמונה. הייתי אולי בודק אם שינוי הגדרת הסדר יעזור ואז הייתי מחפש התנגשות עם הגדרות אחרות ב"הגדרת עמודות יעד"
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 4, 2023 בשעה 8:49 am
סליחה על ההקפצה, אבל קורה לי משהו מוזר (בדוח).כשאני מציג את העמודה EXEC.ENAME כעמודה בדוח המערכת מאפשרת לי הייפר לינק.
כשאני מסתיר את העמודה EXEC.ENAME בדוח שלי. פתאום אין לי הייפר לינק והשדה של המס. תעודת משלוח\ החזרת סחורה נראה כביטוי.
את החיבור לEXEC אני מבצע באמצעות JOIN מDOCTYPES לEXEC.
את הDOCUMENTS.DOCNO אני מציג בפני עצמו ולא עם ביטוי (כתוב בעמודת טבלה, שם טבלה DOCNO, DOCUMENTS).
האם יש לכם כיוון בשבילי?
- מאי 4, 2023 בשעה 9:01 am
EXEC.ENAME צריך להיות מוסתר עם מיון 9בשדה DOCUMENTS.DOCNO, מסך בן "עמודות הדו"ח – עיצוב HTML", לשונית "שדות קלט והפניות",
סוג שדה/קלט: P
סוג חזרה שם: _winform ( הקו התחתון צריך להיות לפני winform, באותיות קטנות)
חזרה ערך עמודה: מספר העמודה של EXEC.ENAME,
עמודה שמגדירה פרוצדורה: מספר העמודה של EXEC.ENAME,
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.