כניסה למלאי עבור לקוח מסויים

פורומים שימוש במערכת כניסה למלאי עבור לקוח מסויים

משתתף
    האם אפשר לבצע קבלת סחורה מספק כך שכל שורה תהיה מיועדת אך ורק למלאי עבור לקוח מסויים?
    למשל:
    הספק סיפק 40 פריטים כך ש-10 מיועדים ללקוח א', ו-30 ללקוח ב'.
    אסור שפריטים של א' יגיעו לב' ולהפך.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום רואי

כן אפשרי, בזמן הקבלה תפצל את השורות בהתאם לכמויות שאתה צריך ובשדה סטטוס תקליד את מספר הלקוח (לא תוכל לבחור מתוך רשימת הסטטוסים), בצורה זו המלאי של המוצר המתקבל יכנס למחסן בסטטוס של הלקוח אליו הוא מיועד.
    ברגע שתקליד תעודת משלוח לאותו מוצר המערכת תציג באופן אוטומאטי את המלאי בסטטוס של אותו לקוח.

כדי למנוע שימוש במלאי בסטטוס של לקוח מסוים ללקוח אחר תוכל להגדיר חוק עסקי שיציג שגיאה ברגע שסטטוס המוצר שנשלח שונה ממספר הלקוח בתעודת המשלוח , וגם שונה מסטטוס Goods ברירת המחדל .

יאיר

רועי
    משתתף
    כדאי לי אולי להגדיר את אותם הלקוחות כסטטוסים? או שזה ישבש משהו?
    YairM
    משתתף
    המערכת לא מאפשרת להגדיר לקוח כסטטוס
    רועי
    משתתף
    תודה.
    ויש אפשרות ליצור תעודת משלוח אוטומטית לפריטי המלאי של אותו הלקוח? או לחילופין שבעת פתיחת תעודת משלוח ללקוח, יופיע בפרוט השורות של המוצרים שיש לו מלאי שלהם?
    YairM
    משתתף
    אני לא מכיר דבר כזה .
    רועי
    משתתף
    ויש משהו כמו "סלים"? כלומר שבעת פתיחת תעודת משלוח יופיע מקבץ של פריטים מסויימים, ואז לבחור מהם מה לשלוח?
    YairM
    משתתף
    כן,יש במערכת אפשרות להגדיר סלי מוצרים,תוכל למצוא אותם במודול המכירות,
    אם תפרט מהו בדיוק תהליך העבודה שלך אולי יהיה אפשר להציע לך פתרון יישומי מתאים.
    רועי
    משתתף
    אני יודע שיש סל במכירות אבל האם הוא קיים בתעודות משלוח?
    התהליך שלי הוא שפעם בחודש, אני אוציא חשבונית מס ללקוחות לפי כמות הסחורה שקניתי עבורם באותו החודש. מדובר על פחות מעשרה מק"טים אז יהיה נוח לי אם בעת פתיחת חשבונית מס/תעודת משלוח, יופיעו לי כבר כעשרה מק"טים ושם רק ישאר להקליד כמויות.
    YairM
    משתתף
    תהליך מכירה קלאסי מתחיל מהצעת מחיר או מהזמנת לקוח, אתה מתאר מצב שבו תהליך המכירה שלך מתחיל בחשבונית מס או תעודת משלוח.
    במצב כזה אתה מאבד חלק מהיכולות של המערכת להמליץ ולתכנן עבור הזמנות הלקוח שלך את המלאי על מנת לעמוד בדרישות הלקוח.

מה שאני יכול להציע לך זה 2 אפשרויות
    1. להוסיף במסך לקוחות מסך בן מוצרים ללקוח את כל המוצרים שאתה מספק ללקוח, בצורה זו יופיעו לך ברשימת הבחירה בשדה מק"ט בפרוט תעודת משלוח או חשבונית רק אותם מוצרים שהגדרת ותוכל לבחור מה לקשר לתעודת המשלוח.

2.במסך תעודת משלוח יש מסך בן שנקרא מלאי ללקוח , תוכל לשלוח לאקסל את המלאי ולהעתיק אותו לתוך פרוט תעודת המשלוח.

יאיר

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.