› פורומים › שימוש במערכת › מחיר ללקוח – מוגבל בכמות
- This topic has 5 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 4 חודשים by Priority Imp.
-
- יולי 2, 2016 בשעה 10:29 pm
תנסה להשתמש במחירון,תקרא טוב את העזרה שם.
בכמות (מסך בן) שמים את כמות המינימום למחיר, זה אמור להיות המנגנון למה שאתה צריך.
- יולי 3, 2016 בשעה 11:22 am
במסך מחירוני לקוח:
אתה בונה מחירון חדש (עם מטבע והכל).
יורד למסך בן ומגדיר בו ככה:
שורה 1: בוחר את המק"ט הרלבנטי כמות 1 – מחיר X
שורה 2: בוחר שוב את אותו המק"ט, כמות 5(דוג') מחיר 0.5X (דוג')שים לב: כשאתה כותב כמות 5 וליד מחיר, המע' מבינה מזה שהמחיר לכל יחידה יהיה המחיר שכתבת בתנאי שהלקוח יקנה 5 פריטים ומעלה.
אם תעשה שורה 3, 4, 5 וכו'.. זה יעבוד על אותו מנגנון.אם תרצה להגביל את הלקוח לכמות מינימלית אפשר לעשות את זה באמצעות חוקים עסקיים לכל מוצר, באמצעות פיתוח אפשר לבנות פיתרון שבו לא תצטרך חוק עסקי לכל מוצר אלא מקום אחד שבו אתה מגדיר מינימום למוצר ובדיקה קבועה שרצה במסך. אבל אני לא מכיר לזה פיתרון יישומי (יכול להיות שיש כזה צריך לבדוק).
- יולי 3, 2016 בשעה 12:24 pm
דביר שלום,באם מדובר במוצר אחד עבור לקוח ספציפי, נראה לי הכי פשוט להשתמש במסך 'מחיר מיוחד למוצר' (מסך בן של לקוחות).
ובנוסף לזה להגדיר חוק עסקי שיגביל אותך מבחינת כמות, למשל באם גדול מ- 1,000 יח' הצג שגיאה.
גם מחירונים זה בסדר אבל שוב, באם מדובר במוצר אחד ללקוח ספציפי (או יותר אפילו) אז החלופה שהצעתי גם יכולה לתת לך פתרון.
בהצלחה
- יולי 3, 2016 בשעה 7:29 pm
תודה על העזרה!הכוונה שלי הייתה שיש לי סוג של מבצע – מחיר מיוחד.
העניין הוא שאני רוצה להגביל את הכמות הנרכשת תחת המחיר המיוחד הנ"ל, לדוגמא:
מחיר רגיל 1 ₪ ליח'.
מחיר מבצע 0.8 ₪ ליח', מוגבל לרכישת 5 יח' בלבד.מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור.
בברכה,
דביר
- יולי 3, 2016 בשעה 9:04 pm
אם כך אני מציע לעבוד עם מסך 'מבצעים' (מכירות > מבצעים > מבצעים)במסך זה תוכל להגדיר מבצע לפריט, מחיר וכמות בהתאם.
אני מציע שתקרא את האשף ותבין טוב יותר את אופן העבודה (מכירות > מבצעים > אשף מבצעים)
אם ישנם שאלות אז בכיף…
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.