מחסנים

פורומים שימוש במערכת מחסנים

משתתף
    שלום,
    אני מתחילה (טפו-טםו-טפו) להפעיל את המודול של המלאי ומחסנים.
    המחסנים נפתחו די מזמן ומלאים בכל מיני junk שלא תמיד קשור לאותו המחסן.
    איך אני אוכל לעשות סדר במחסנים? שיהיו בהם רק את המוצרים שאני צריכה וזהו, בלי מוצרים אחרים?
    לא מצאתי דרך "להעלים" מוצרים מין המחסן.
    ניסיתי למחוק רשומות ריקות ע"י העברת מלאי למחסן הנכון והרצת תוכנה " מחיקת מלאי ריק".יש לי רשומה שב"יתרת מלאי במחסן" בעמודה "יתרה" רשום "0".כאשר אני מריצה "מחיקת מלאי ריק" , אני מקבלת הודעה "אף רשומה לא נמחקה".
    למה זה קורה ?
    איך ניתן בכל זאת למחוק רשומות מיותרות ?
    בברכה,
    מרינה

בתודה מראש,
    מרינה

נ..ב. עוד לא עשיתי ספירת מלאי ועדכנתי את המספרים.
    אני מנסה להבין איך אני עושה זאת ואיך אני משייכת מוצרים למחסנים המתאימים.
    איך אני עושה ספירת מלאי לאותו מוצר שמופיע בשני מחסנים שונים (לדוגמא, מלאי שלנו ומלאי ארה"ב )?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    סידור המלאי שאת מתארת היא ע"י ספירת מלאי (או אולי השמדה)
    רישום ספירת מלאי בעצם רושם תנועה בגודל ההפרש
    ז"א אם יש במחסן 6 יח' לפי המערכת ואת מאשרת מלאי 0 תישרם תנועה החוצה של 6 יחידות.
    אני ממש שופך רעיונות כי אני לא זוכר בעל פה (כשיופיעו עופר וליאור אולי יתקנו אותי)
    נראה לי שמחיקת מלאי 0 אולי דורש או צובר או שהמוצר יהיה מסומן לא מנוהל מלאי – תסתכלי בעזרה של התוכנה
    לגבי מלאי מקומי וחו"ל – אתם צריכים 2 מחסנים. לא משנה מה יש עכשיו במערכת, תדווחי מה יש בפועל (תוסיפי שורות לפי הצורך)
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    עפר שקד
    משתתף
    הי מרינה

ראשית – קישור מחסן בררת מחדל לפריט, במסך מאפיינים נוספים לפריט.

שנית – כדי להפטר מהמלאי הלא תקין עלייך לבצע הכנה לספירת מלאי, להכנס לתעודת הספירה שנוצרה ולסמן V בשדה אושרה. בצורה שכזו את סופרת את הפריט לאפס והוא "נעלם" מהמלאי.

את כל הפריטים האמיתיים את צריכה כמובן לספור בוודאות ולרשום כמה מצאת לפני שאת מאשרת את השורה.

אפשר גם דרך עדכון מלאי לפי צובר
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.