משלוח ללקוח

פורומים שימוש במערכת משלוח ללקוח

משתתף
    שלום,
    אפרט את הבעיה שלי:
    אני צריכה להוציא כמה מערכות לאותו הלקוח.לכל מערכת יש מס' סריאלי משלה וכל מערכת ארוזה למשלוח ב-4 ארגזים.המערכת מכילה בתוכה כמה חלקים שלכל אחד מין החלקים האלו יש מספרים סידוריים שאני חייבת לציין בניירת למשלוח (ולהדביק מס' סריאלי של החלקים על הארגז).
    אני צריכה להכין ניירת למשלוח (Commercial Invoice, delivery note,packing slip) שתכיל את מס' הראשי של המערכת, את רשימת החלקים הבנים ואת מספריהם הסידוריים של הבנים ולאיזה ארגז איזה חלק הלך(עבור Packing Slip ו-Delivery note).
    איך אפשר להכין זאת ? עד עכשיו הכנתי את זה בקבצי Excel, אבל הגיע זמן לעבור סופית ל-Zoom 🙂
    בתודה מראש,
    מרינה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    הי מרינה
    הבעיה שלך נחלקת לשתיים:
    א' איך מגדירים קשר בין מספר סריאלי בן למספר סריאלי אב.
    ב' איך מגדירים אריזות ותכולתן (וכולל מספרים סריאלים בכל אריזה)

נתחיל עם הנושא השני – "תעודת אריזה", נמצא בתפריט: ניהול מלאי > תנועות מלאי > תנועות מלאי מכירות > "אריזות ללקוח". מטרת תעודה זו היא לפרט תכולת "אריזה" כשלב מקדים לתעודת המשלוח.
    בכותרת את בוחרת לקוח ומחסן בו מתבצעת האריזה.
    כל תעודת אריזה נותנת מספור פריוריטי שאותו יש לרשום על האריזה הפיזית.
    במסך הבן אריזות ללקוח – פרוט את רושמת את המק"טים והכמויות שנכנסו לאריזה הספציפית.
    במסך הנכד "רישום מספרי מכשירים" את רושמת את המספר הסריאלי של הפריט שיוצא באריזה הספציפית.

כאן את יוצרת גם את הקישור למספר הסריאלי של מוצר האב (וזו התשובה לבעיה השניה).

לאחר השלמת רישום תעודות האריזה את ניגשת לתעודת המשלוח וקוראת אליה את תעודות האריזה שיצרת בומצעות מסך הבן "ת.אריזה שנכללות בתעודה"

מרינה לוי
    משתתף
    בשימוש בתעודת אריזה האם יש צורך לבצע הרכבה לפני האריזה? אחרי? ההרכבה מתבצעת תוך כדי השימוש במסך האריזה?
    עפר שקד
    משתתף
    הי מרינה

אין קשר בין התהליךהתארתי לבין תהליך ההרכבה. במידה ותבליך זה נדרש אני ממליץ לבצע אותו לפני תהליך האריזה.

מרינה לוי
    משתתף
    OK, רגע האמת, הגיע זמן לארוז את המערכת החדשה.הגעתי להרכבה ופה נתקעתי:
    יש לי מערכת הראשית, שמורכבת ממערכת הבן (שלחלק מהבנים יש מס' סריאליים) והבנים בתורם מורכבים מנכדים(כנ"ל, לחלק מהם יש מס' סריאליים) והבנים מורכבים מנכדים(כנ"ל).
    איך אני מרכיבה את כל זה? האם עלי לפתוח תעודת הרכבה לכל הנגדים, ולאחרת מכן תעודה לכל הבנים וכו' עד שאני מגיעה למוצר האב? או שיש דרך אחרת?
    בברכה,
    מרינה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.