› פורומים › שימוש במערכת › משפחת מוצר
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 8 חודשים by יניב.
- מרץ 2, 2011 בשעה 5:10 pm
שלום,
ניתן להגדיר בדיקות נדרשות למשפחת מוצר, כך שכאשר נבצע קליטה למק"ט(ביקורת קבלה)שקשור למשפחה אוטומטית "יגיעו" הבדיקות שהגדרנו. כיצד המערכת מקשרת בין משפחת המוצר למק"ט?
אני מעוניין להגדיר גם מסך כמו בדיקות נדרשות שיהיו ספציפיות לכל מק"ט.כאשר אקליד מק"ט יפתחו ההגדרות שאגדיר.
תודה,
יניב
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- Replies
-
- מרץ 2, 2011 בשעה 5:21 pm
הי יניבהפתרטו מגיע ממודול בדיקות מעבדה
לפריטים הרלווטים יש להגדיר במסך ניהול מלאי > מוצרים > מאפייני מוצר > מאפינים נוספים למוצר שהסטטוס בקבלה הוא "מחכה לשחרור" שאומר שחובה לדווח עבורו "שחרור מעבדה"לפני שיהיה זמין למכירה / שימוש.במסך ניהול מלאי > בקרת איכות > מעבדה > טבלאות מעבדה > קודי בדיקת מעבדה ניתן להגדיר בדיקות סטנדרטיות וניתן לחבר לכל פריט בקטלוג את קודי הבדיקה שהוא צריך לעבור ב"מעבדה" – הקישור במסך הבן של כרטיס פריט "בדיקות נדרשות".
בעת קבלת הפריט מספק יהיה צורך לדווח את הבדיקות שבוצעו ותוצאותיהן
- מרץ 2, 2011 בשעה 5:45 pm
הי עופר,
תודה על התגובה,
את מה שרשמת אני יודע, אני שואל יותר על הצד הפיתוחי של הבעיה. כיצד ניתן לפתח קישור כזה אם בכלל.
יניב- מרץ 8, 2011 בשעה 3:35 pm
הי יניב
אתה צריך מסך בן לכ. פריט שמכיל את הבדיקות הנדרשות
כאשר אתה יורד למסך הבדיקות בתנועות המלאי, יפורטו הבדיקות הללו ב PRE-FORM- מרץ 10, 2011 בשעה 1:54 pm
הי ליאור,
אני רוצה להכין מסך בן לכרטיס מכשיר, שבו יוגדרו בדיקות נדרשות שיוצגו לפי מק"ט המכשיר והמשתמש ימלא את הפרמטרים לפי הרשימה.
לדוגמא:
נתון שיהיה קיים שדה שהמשתמש ימלא
30
טמפ' >90<50
אני רוצה להגדיר בדיקות נדרשות לפי מק"ט, לכל מק"ט יהיו בדיקות נדרשות שונות.
תודה,
יניב- מרץ 10, 2011 בשעה 2:00 pm
מצ"ב דוגמא
הקובץ לא עולה: [file name=doc-20110310.doc size=25600]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/doc-20110310.doc[/file]
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.