› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › ניפוק לרשימת זווד – הוספת התניה של דגל למחסנים
- This topic has 11 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 5 חודשים by PriorityDev.
- מאי 3, 2018 בשעה 10:42 pm
היי חברים,כאשר יורדים למסך "ניפוק לרשימת זווד" המערכת מכניסה אוטומטית מחסנים בהתאם ללוגיקה בו קיים המלאי עם היתרה המעודפת לניפוק.
אני רוצה להוסיף דגל במסך מחסנים ושהמערכת לא תתייחס למחסנים אלו.
1. איזה טריגר ממלא אוטומטית את המחסנים?
2. איך אני אומר לו לדלג על מחסנים שמסומנים בדגל?
3. תודה 🙂
- Replies
-
- מאי 6, 2018 בשעה 11:50 pm
יש רעיון חברים? 🙂- מאי 8, 2018 בשעה 12:04 am
ואין דרך להגיד למערכת לא להמליץ על מחסנים מסוימים?- מאי 8, 2018 בשעה 8:40 pm
סתם זורק רעיון, לא ניסיתי.
נניח ואתה משנה את טיפוס המחסנים שאתה סימנת בדגל ל w רגע לפני הפעלת התוכנית ומיד לאחר מכן משנה חזרה.אולי דגל אחר סטנדרטי במסך מחסנים יכול לעזור ?
מה קורה אם אתה מקשר פרוייקט מסויים למחסן שהוא שונה מפרויקט הפקע האם עדיין ימליץ לך על המחסן הזה ?
- מאי 8, 2018 בשעה 10:39 pm
אני מבין שזה רק יישומי ואין אפשרות להתערב בטריגרים ולהוסיף התניה שאם מחסן X מסומן בדגל Y? (חדש שמוסיפים למסך)מוזר , לראשונה יצא לי לפגוש סוגיה שאין אפשרות להתערב.
- מאי 9, 2018 בשעה 8:52 am
יש הרבה תוכניות סגורות במערכת, mrp, תמחיר, סגירל חשבוניות וכו.
צריך לראות איך מתערבים לפני התוכנית המקומפלת בכדי לשנות את התנאים כל שהלוגיקה של התוכנית לא תפגע.יש תמיד את האופציה שצ להתערב אחרי התוכנית ולבצע קרסור על כל שורות הניפוק ולהפעיל את הלוגיקה שלך ולבצע החלפת מחסנים על ידי ממשק כמובן. .
- מאי 9, 2018 בשעה 11:07 am
נראה לי שזאת באמת תהיה הדרך,
לעשות סוג של טריגר למסך כאשר נכנסים אליו שיעבוד אחרי הטריגר הסטנדרטי,
ואז לעבור על השורות ולעדכן בהתאם.תודה חבר 🙂
- מאי 9, 2018 בשעה 9:51 pm
בס"דלפני הרבה שנים הייתי צריך לשנות לוגיקה של PREPKIT.
ניסינו לבקש מאשבל שיקמפלו לנו PREPKIT מותאם, וכמובן, הם לא הסכימו (בהחלט מבין אותם).אז מה שעשינו – באמת מחקנו את כל מה שה-PREPKIT מילא בטבלת KITITEMS ובנינו רשימת זווד מחדש.
זה עבד מצויין.
אבל היו שם כל מיני פרטים קטנים שהיה צריך לקחת בחשבון, ואני כבר לא זוכר אותם, והיום אין לי גישה לקוד הזה (כבר מזמן לא עובד שם).- מאי 9, 2018 בשעה 9:54 pm
בס"דאם הבנתי אותך נכון, לעבור על שורות ולעדכן זה לא פתרון.
כי אתה צריך להוציא מחסנים מסויימים מהחישוב ןלהזיז את כל התור שה-PREPKIT בנה.
בשביל זה צריך למחוק הכל ולבנות מחדש.- מאי 10, 2018 בשעה 11:40 am
נכון . זה דורש אפיון מפורט והרבה מקרי קצה לכל מוצר שמבצעים לו החלפת מחסן .
ההמלצה היא לנסות להתערב לפני ואז להוציא את המחסנים האלה מהלוגיקה של התוכנית המקומפלת.- מאי 15, 2018 בשעה 11:36 am
Interlligent כתב:אני מבין שזה רק יישומי ואין אפשרות להתערב בטריגרים ולהוסיף התניה שאם מחסן X מסומן בדגל Y? (חדש שמוסיפים למסך)
מוזר , לראשונה יצא לי לפגוש סוגיה שאין אפשרות להתערב.
מה ש-Yanai מציע זה לאו דווקא יישומי.
אפשר לעשות טריגר שמעדכן נתוני מחסן (ע"י ממשק) לפני ריצת ה-PREPKIT, ואחר כך מחזיר.
זאת לא הדרך המומלצת הישרה (בד"כ), אבל בשביל לבחון מה עדיף – הדרך הזאת או הדרך שתיארתי, צריך להיות במקום ולצלול עמוק בסוגיא.בהצלחה!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.