› פורומים › שימוש במערכת › ניתוח כרטיסים אוטומטי
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by avital.
- פברואר 27, 2019 בשעה 4:18 pm
שלום
אני מנסה לעשות ניתוח כרטיסים אוטומטית לפי מה שמתואר מטה :
אני משתמשת בשיטה המוגדרת במערכת A (התאמת כרטיס בסיסית ).
1. כספים > הנהלת חשבונות > התאמות > ניתוח כרטיסים > הכנה לניתוח כרטיסים
2. כספים > הנהלת חשבונות > התאמות > ניתוח כרטיסים > ניתוח כרטיסים אוטומטי . בשלה זה המע' התריעה שלא בוצעה אף התאמה פנימית . למה זה קורה ?איך אני פותרת את זה כדי להמשיך בתהליך ?
תודה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
- Replies
-
- פברואר 27, 2019 בשעה 11:51 pm
א. אחרי שבחרת "הכנה לניתוח כרטיסים" בחרת את סוג החשבון הנכון? (ראשי/ספק/לקוח)
ב. התוכנה הצליחה להביא נתונים בהכנה? (כמה תנועות הוכנו להתאמה? אולי משהו בחיפוש לא טוב (חשבון/תאריך מאזן/ או כל דבר אחר)
ג. אם עשית את כל זה ויש תנועות שהוכנו ובניתוח אוטומטי הוא לא מוצא שום התאמה, כנראה שבאמת אין אף התאמה בסיסית (סכום+תאריך ב2 תנועות בלבד)
מה שאפשר לעשות זה להכנס למשטח:
כספים > הנהלת חשבונות > התאמות > ניתוח כרטיסים > משטח עבודה לניתוח כרטיסים
ולעשות התאמות ידניות
או לבנות התאמות אוטומטיות משלך , קצת פחות הדוקות, אבל זה רק אם את מכירה טוב את התוכנה (כספים > הנהלת חשבונות > התאמות > הגדרות להתאמות > שיטות התאמה) וכמובן לעבור עליהם אחרכך במשטח ולא לאשר אותם אוטומטית- פברואר 28, 2019 בשעה 3:47 pm
שלום ירון
1. עשיתי הכנה לניתוח כרטיסים ובחרתי בחשבון הלקוח הספציפי.
2. המע' הציגה נתונים במשטח לניתוח כרטיסים
3. כשהפעלתי את התוכנית ניתוח כרטיסים אוטומטית – המע' התריעה שלא בוצעה אף התאמה פנימית
4. לכן נכנסתי למסך שיטות התאמה כדי לסדר את ההגדרות.
אבל גם זה לא עזר כי אני בטוחה שלא הגדרתי נכון .
תוכל בבקשה להסביר לי את עניין ההתאמה הבסיסית מה זה אומר ומה צריך להגדיר בשיטות התאמה כדי שזה יעבוד ?
תודה- פברואר 28, 2019 בשעה 4:10 pm
על כמה תנועות מדובר?
אם מדובר על לקוח ספציפי או כמה בודדים נראה לי שעדיף להתאים ידנית במשטח.
לגבי בניית התאמה משלך-
במסך שיטות התאמה את יכולה לראות איך התאמת כרטיס בסיסית בנויה-
טווח בימים (ההפרש בימים בין התנועות שהוא יאפשר להתאים)
סטייה מותרת (הפרש בשקלים שרוצים שיותאם – למשל אם תרשמי 1 זה יתאים את התנועות עד הפרש של שקל – ויזרוק את ההפרש ל"הפרשי התאמות")
מספר שורות מירבי- (כמה שורות יותאמו בהתאמה אחת)ושוב, הכי נכון זה להסתכל איך ההתאמה הבסיסית בנויה ולבנות התאמה משלך על אותו בסיס עם שינויים קטנים בטווחים
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.