סגירת קופה

פורומים שימוש במערכת סגירת קופה

אני רוצה לסגור את הקופה בסוף יום\מס' ימים ולצורך זה אני מחפש את הדוח שיציג לי את כל החשבוניות\קבלות מתאריך עד תאריך שאגדיר ויראה את כל ההכנסה מהן לאותם ימים מוגדרים עם תצוגה של מספרי החשבניות\קבלות.

תודה לעוזרים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום אלירן

אני לא בטוח שהבנתי בדיוק למה אתה מתכוון,רצ"ב נתיב לשני דוחות שאולי יעזרו לך ,במידה ולא,נסה לפרט יותר מה בדיוק אתה צריך.

דוח יומן קופות,נתיב:כספים > ניהול קופה > דו"חות קופה > יומן קופות

דוח תכולת קופה-סיכום יומי,נתיב:כספים > ניהול קופה > דו"חות קופה > תכולת קופה – סיכום יומי

זו לא הייתה הכוונה.
    אני מתכוון לקבל דוח מפורט לתעודות כספיות (חשבוניות מס-קבלה וקבלות) מתאריך מסויים עד תאריך מסויים. ושיוצג לי בדוח עם סה"כ סכומי התעודות לפי המחאות אשראי ומזומן (הכוונה סך כל המזומן סך כל האשראי וסך כל ההמחאות לחוד וביחד).
    עבדתי בזמנו עם פריוריטי מתוך טרמינל ולא בממשק WEB ואז כן יכלתי לקבל את הדוח אבל אני לךא מוצא את האופציה הזאת כאן בממשק ה WEB.

הכי קרוב שהגעתי זה "יומן קופות לפי סניף" שבו כן מוצגות לי החשבוניות אבל אין לי סיכום של כלה חשבוניות או של סוג התשלום

YairM
    משתתף
    נסה את הדוח קבלות לפי קופה\בנק\חברת אשראי בנתיב: כספים > מכירות (כספים) > קבלות > דו"חות קבלות > קבלות לפי קופה\בנק\חברת אשראי
    זה מה שחיפשתי אבל זה לא מפרק לי לסניפים.
    יש אצלי טיפה בלאגן עם הסניפים אבל נסדר ומה שנתת פה יהיה הפתרון .

תודה רבה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.