סיכום תנועות למחסן בחודש מסוים – מידע שגוי

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי סיכום תנועות למחסן בחודש מסוים – מידע שגוי

משתתף
    היי,
    אני בניתי שאילתא כדי לבדוק סה"כ תנועות למחסן בחודש מסוים.
    כשאני נכנס למסך "לוג תנועות מלאי" אני מבצע בדיוק את אותו התנאי בחלק מהמחסנים (אלו עם מעט התנועות) הסה"כ יוצא נכון ובחלק אחר מהמחסנים המידע יוצא בWINDBI גדול באיזה 100\200 יחידות.

מצורף הקוד שכתבתי, אני יודע שחסר לי איזה פילטור אבל לא הצלחתי לעלות איזה פילטור חסר כדי להביא את המידע הזהה למסך.

SELECT DTOA(TRANSORDER.CURDATE,'MMMM'),COUNT(*), SUM(TRANSORDER.QUANT)/1000, WARHSNAME
    FROM WAREHOUSES, TRANSORDER
    WHERE (TRANSORDER.TOWARHS = WAREHOUSES.WARHS
    AND TRANSORDER.CURDATE >= 11/01/16
    AND TRANSORDER.TRANS <> 0)
    AND TRANSORDER.TOWARHS IN(SELECT WARHS
    FROM WAREHOUSES
    WHERE WARHSNAME IN('BBB','BBB1','BBB2','BBBF')))
    OR (TRANSORDER.WARHS = WAREHOUSES.WARHS
    AND TRANSORDER.WARHS IN(SELECT WARHS
    FROM WAREHOUSES
    WHERE WARHSNAME IN('BBB','BBB1','BBB2','BBB'))
    AND TRANSORDER.CURDATE >= 11/01/16
    AND TRANSORDER.TRANS <> 0)
    GROUP BY 1,4
    ORDER BY 1 FORMAT;

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    אני לא מתכוון לבצע דיבוג לקוד שלך אם כי הייתי כותב אותו בצורה קצת שונה. צריך להתרכז במחסנים בהם יש הפרש. האם תוכל לסכם לפי סוג תנוועה? יש לי תחושה שתגלה שסוג תנועה אחד (או יותר) אינו מסתכם נכון – למשל, אם היית מסכל אך ורק על סוגים D ו-N, אסור לחבר את הכמויות!
    snoof123
    משתתף
    נעם, תודה לך על התגובה 🙂
    אבל אם תשלוף את כל תנועות החזרות סחורה מלקוח במסך "לוג תנועות מלאי"
    אתה תמצא שם תנועות מטיפוס N והכמויות שלהן רגילות, ז"א שאם הייתי עושה שאילתא ובאמצעות לחצן ימני על "כמות מפעל" הייתי עדיין צריך לקבל סיכום נכון, הכמויות לא מופיעות במינוס או משהו כזה – אז המע' כן הייתה צריכה לחבר לי כמו בשאילתא גולמית.

האם יש פילטור נוסף שאתה מכיר שקיים במסך "לוג תנועות מלאי" שמגיע מטבלת TRANSORDER?

אלמוני
    אורח
    השאילתא עצמה נראית תקינה. אני מציע לך לשנות אותה קצת כדי לקבל פירוט – ברמת התנועה – עבור פריט אחד שמציג סה"כ לא נכון. אני בטוח שבשיטה הזו תראה מה הבעיה.
    snoof123
    משתתף
    יהיה לי קשה להתחקות אחר פריט ספציפי אבל חילקתי את זה לתנועות ועכשיו אני אעבוד על זה.
    תודה רבה לך על העזרה נעם 🙂
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.