› פורומים › שימוש במערכת › סנכרון כל המשתמשים לשרת דואר
- This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 9 חודשים by babun.
- פברואר 7, 2022 בשעה 1:55 am
שלום לכולם,אני מנהל 300 משתמשים אשר משתמשים במערכת על בסיס יומי ובדואר Outlook365. קיימות מאות הודעות מיילים שיוצאות ביום מהמערכת.
קיום tabula מסונכרן בשרתים אחרים למייל הראשי של החברה ושאר המשתמשים מסונכרנים עם התוסף ל Outlook ומוגדרים כדואר חיצוני כך שהם רואים את המיילים יוצאים מתיבת הדואר שלהם.
בדרך הזאת קיימות המון תקלות טכניות עם התוסף בשליחת המיילים ואנו רוצים לסנכרן את כל המשתמשים למייל הראשי של החברה בשרתים אחרים.
רציתי להתייעץ:
א. האם צריך לסנכרן כל משתמש בנפרד?
ב. האם קיימת אפשרות שהמשתמש יקבל פידבק שהמייל יצא כמו בדרך הקודמת?( המשתמשים לא מחוברים למייל הראשי)
כל רעיון, עצה או דעה התקבלו בברכה, תודה לכולם!
- Replies
-
- פברואר 7, 2022 בשעה 9:23 am
אנו רוצים לסנכרן את כל המשתמשים למייל הראשי של החברה בשרתים אחרים.
לי לא ברור מה הכוונה כאן
אתם רוצים שהמייל ישלח באופציה שלא אאוטלוק ולא ג'ימייל אלא "שרת דואר אחר" או איך שנקרא (פעם נקרא "ללא אאוטלוק")
אתם בקליינט או בוובי?
בסופו של דבר כששולחים באופן שתיארתי אני לא יודע שאפשר לקרוא לזה "סנכרון". למיטב ידיעתי כל מה שיש זה שליחה דרך smtp והמייל היוצא, אם נשמר בכלל, נשמר בדואר יוצא של פריוריטי. (יוצא מן הכלל אולי – מערכת דואר כמו ג'ימייל ששומרת בדואר יוצא כל דבר שנשלח דרכה ב-smtp בלי צורך שהשלוח ישמור בדואר יוצא כפעולה נפרדת).
מקווה שזה עוזר איכשהו.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 7, 2022 בשעה 10:25 pm
היילא פירטת אם משתמשים בממשק וובי או חלונאי.
אז אנסה לענות כללי אבל יש שינויים קלים בין הממשקים
ברמת העקרון נדרש להגדיר לכל משתמש את הגדרות הדואר עם שרתים אחרים
לגבי דואר יוצא – ישנו מסך שליחת דואר שחלק מהודעות הדואר מופיעות שם – לא יודע מה הלוגיקה מה כן ומה לא אבל בגדול דואר שיוצא ממשק מלא באמצעות שרתים אחרים נמצא שם (כאמור יש יוצאים מהכלל וחברות התוכנה הגיבו שהמסך לא מיועד לניטור דואר יוצא).
אך בשביל ממשק וובי בגרסאות החדשות נוסף קבוע מערכת בשם SENDMAILBY המאפשר להגדיר ל tabula הגדרות דואר וכל המשתמשים ישלחו מאותה ההגדרה. כמו כן ניתן להגדיר שם שהשולח יצורף להודעה בהעתק מוסתר.
הקבוע הזה תומך בקבוצות – כלומר ניתן להגדיר את זה לקבוצות מסוימות ולא חייבים לכלל המשתמשים.
אם הקבוע לא מתאים לכם או שאתם עובדים בממשק חלונאי חרוצים להקל על ההגדרה – ניתן אולי לנסות להעתיק ערכים שנוספים בהגדרה ב tabula.ini ולהעביר למשתמשים אחרים – אולי לעשות פרוצדורה שתיל את הערכים באמצעות התכנית TABINI – יש תיעוד שלה ב SDK – עשיתי בעבר משהו כזה אבל זה קומבינה כי זה לא מתועד ולא בהכרח יעבוד בשידרוגי גרסאות..
בהצלחה
- פברואר 11, 2022 בשעה 5:16 pm
שלום לכולם,אנו משתמשים בממשק וובי שכחתי לציין.
מעדכן שבצענו הפעלה של SENDBYMAIL בקבוע מערכת וכעת כל מייל יוצא דרך טבולה וזה עובד מצוין.
לטבולה בצענו סנכרון דואר עם שרתים אחרים ו המיילים יוצאים בצורה מעולה.
אם כבר אעו עוסקים בדואר, לדעתכם איפה כדי למקם חוק לשלילת דואר – במסך, ב BPM בסטטוס או ב BPM בחצים בין הסטטוסים. אני שואל מבחינת הסיכויים שמייל לא ישלח?
תודה רבה אנשים יקרים!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.