› פורומים › שימוש במערכת › עדכון מס' חשבונית סגורה
- This topic has 12 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by Xxx.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 5, 2017 בשעה 7:57 pm
חלק מהפרטים ניתנים לעדכון גם לאחר סגירת החשבונית במסך עדכון פרטים לחשבוניות ספק.כספים > רכש (כספים) > חשבוניות רכש > עדכון פרטים לחשבוניות ספק
- יולי 5, 2017 בשעה 8:01 pm
שלום,
כן אכן נסעתי את זה אבל התוכנה לא נותנת לי לשנות מס אסמכתא לאחר שהחשבונית סגורה.
האם יש דרך לשנות/לעדכן את. האסמכתא בחשבונית סגורה?
בבקשה עזרתך.
תודה- יולי 5, 2017 בשעה 10:24 pm
לאחר סגירת החשבונית נפתחת כבר תנועת יומן בספרים לכן השינוי של אסמכתא צריך להתבצע בתנועת היומן ולא בחשבונית – לדוגמא – הדיווח למע"מ נלקח מתנועת היומן ולא מהחשבונית.
לכן יש להיכנס לתנועת היומן שנוצרה ולהיכנס בהפעלה ישירה למסך שינויים בתנועות יומן ולשנות את אסמכתא 2.זה משנה את שורות תנועות היומן וגם את החשבונית רכש שנפתחה.
- יולי 5, 2017 בשעה 10:27 pm
נסיתי לשנות גם דרך תנועת היומן, אך המערכת מודיעה לי שלא ניתן לשנות אסמכתא שמבוססת על חשבונית. אז איך משנים / מעדכנים את האסמכתא?
אני נחסמת בכל דרך.- יולי 5, 2017 בשעה 10:31 pm
כן, הוא לא נותן לי לעדכן כי נרשמת הודעה שזה מסתמך על תעודת רכש שבה נקלטה בחשבונית. יש דרך לשנות את אפשרות העדכון של פקודת יומן?- יולי 5, 2017 בשעה 10:34 pm
תלחץ F1 על אסמכתא 2 בשינויים בתנועות יומן.
באיזה גירסא עובד ?- יולי 5, 2017 בשעה 10:37 pm
אני עובדת על פריוריטי דרך האינטרנט. למה ללחוץ F1? מה אני אקבל?- יולי 5, 2017 בשעה 10:42 pm
ייתכן שזה שינוי שנכנס בגירסא 18.
תבדקי באיזה גירסא את עובדת- יולי 5, 2017 בשעה 10:46 pm
במידה ואני עובדת על גירסא 18, אין לי אפשרות לעדכן את האסמכתא?
האם יש אפשרות לעדכן סטטוס חשבונית רכש? ואז לעדכן את האסמכתא?- יולי 5, 2017 בשעה 10:51 pm
אני בגירסא 18 מצליח לשנות דרך שינויים בתנועות יומן . זכור לי שבגירסאות קודמות הייתה בעיה עם זה.
לגבי סטטוס חשבונית – תלוי ב BPM שלך. בכל מקרה כאשר החשבונית סופית לא תוכלי לשנות דבר מלבד פרטים.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.