עיגול מחיר בתעודה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי עיגול מחיר בתעודה

משתתף
    none
    שלום,

כיום מספר תעודות שונות מציגים 4 אפסים אחרי המחיר ליחידה .

כיצד ניתן לבצע עיגול מחיר בתעודת הצעת מחיר , הזמנת לקוח וחשבונית בהדפסת התעודה ?

תודה מראש
    יניב

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    YANIV MADMONI
    משתתף
    none
    אתקן את עצמי בשאלה ,

אני מעוניין לעגל את המספרים רק בתעודות הצעת מחיר , הזמנת לקוח וחשבונית .

בתעודת הזמנת רכש אני עדיין מעוניין ב 4 אפסים .

יניב

עיגול בהצעות מחיר, הזמנות לקוח ומשלוחים:
    קבועי כספים –> RoundOrd = 2

עיגול בחשבוניות (או כל תעודה כספית אחרת):
    כספים > תחזוקת כספים > הגדרות כספים > טבלאות כספים > הגדרות לתעודות כספיות – שדה 'עיגול מחיר'.

אלון.

YANIV MADMONI
    משתתף
    none
    הכוונה היא בהדפסה עצמה .

הפרצדורה בנתיב : מנהל המערכת > תחזוקת מערכת > עיצוב מתקדם > תוכניות עזר > קביעת דיוק עשרוני בהדפסות HTML משפיעה על כל ההדפסות .

אני מעוניין לבצע את הקביעה רק בתעודות מסוימות ולא בכל ההדפסות .

יניב

תן לי להבין את הבקשה.

אתה מעוניין שבהדפסת תעודות מסוימות שציינת ייראו המחירים עם פחות ספרות אחרי הנקודה ודווקא בהדפסת הזמנת רכש המחירים יהיו עם 4 ספרות בהדפסה?

אלון.

YANIV MADMONI
    משתתף
    none
    כן זה בדיוק הכוונה .

יניב

תקן אותי אם אני טועה אבל לפי מה שאני מבין, חשוב לך רק בתעודות הרכש שיהיו בעלי 4 ספרות במחיר, ושכל השאר יהיו כרגיל. והפרוצדורה במערכת בעצם משדרגת את כמות הספרות עבור כולם.

לפני שנדבר על ה-"איך", הייתי רוצה לשמוע על ה-"מדוע".
    באיזה סוג מפעל אתה עובד: יצור אלקטרוניקה או מפעל כימיקלים?
    צריך להבין את אפיון העבודה שלכם לפני שתתחיל לשנות את דיוק הספרות במסמכים.

אלון.

YANIV MADMONI
    משתתף
    none
    היי ,

סוג מפעל : יצור אלקטרוניקה – קיימות המון הזמנות רכש בעלויות שמתחת למספר שלם כגון : 0.0015 $ וכו'

יניב

היי יניב,

ביצור אלקטרוניקה, האפיון של 4 ספרות אחרי הנקודה עבור תעודת הזמנת רכש הינו לגיטימי.
    התוכנית קביעת דיוק עשרוני בהדפסות HTML היא גלובלית לכל ההדפסות ולא ניתן להפעילו עבור הדפסות ספיציפיות. בכל זאת יש פתרון תיכנותי פשוט לבעיה שלך.

דבר ראשון, החזר את קביעת הדיוק למצבו הקודם עם שתי ספרות לאחר הנקודה. כך תחזיר את כל ההדפסות עבור הלקוחות למצבן הקודם. אתה תיישם את השינוי רק עבור תעודות הרכש למיניהן.
    נשנה לדוגמא את הדפסת הזמנת הרכש (שם הפרוצדורה: WWWSHOWPORDER). אני אדגים על דוח מסוים כדי שתבין את התהליך ותוכל לבצע גם על הדפסות נוספות לפי צורכיך.
    היכנס לפרוצדורה הנ"ל, עבור לשלב של הדוח WWWPORD_2R ושוב היכנס למחולל הדוח שלו באמצעות F6. בעמודות הדוח עבור אל העמודה של 'מחיר ליחידה' הרשום בכותרת שלו (אצלי זה מיקום 100). עבור למסך הבן 'עמודות הדוח-הרחבה' ותראה ביטוי בסגנון:
    [code:1]STRCAT(#EXPR.206,' ',RTOA(PORDERITEMS.PRICE,#EXPR.302,USECOMMA))[/code:1]
    בביטוי קיים מלל EXPR.302 # אשר משמש כמשתנה גלובלי למספר הספרות עבור המחיר ליחידה. מחק אותו ובמקומו בין שני הפסיקים רשום את המספר 4 המייצג ארבע ספרות אחרי הנקודה. כך תקבע את מספר הספרות אחרי הנקודה ללא קשר למספר הספרות הנקבעות מהתוכנית 'קביעת דיוק עשרוני בהדפסות…'.

הכן את הפרוצדורה ובצע את ההדפסה.

בהצלחה,
    אלון.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.