› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › פירוט רשימת זווד – פקעות
- This topic has 9 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 5 חודשים by
שיר.
- אפריל 5, 2017 בשעה 4:23 pm
היי ,
אני רוצה לבצע שינוי קטן בכניסה למסך פירוט רשימת זווד , רוצה שיציג לי את כל הנתונים עם תנאי מסויים שאני אגדיר.
לצורך כך, אני רוצה למצוא את המקום בו מפורטות כל השורות (אחרי שעושים שחרור לפקע במסך אב )
כלומר- איזה טריגר גורם לשליפת כל הרשומות בעת שחרור הפקע ?תודה רבה לעונים
חג פסח שמח !
- Replies
-
- אפריל 5, 2017 בשעה 9:48 pm
חבל שלא רשמת מה התנאי….
בכל אופן במקום להתערב בקוד,תבדוק אפשרות להגדיר במחולל שאילתות ,שאילתא שתענה על הצרכים שלך ואז תגדיר אותה כבררת מחדל,כך בכל כניסה למסך פירוט רשימת זווד השאילתא תפעל אוטומאטית ותציג את השורות בהתאם לתנאי שהגדרת.- אפריל 5, 2017 בשעה 11:41 pm
היי, תודה על התגובה.
מחולל שאילתות לא יעזור לי, מכיוון שאני רוצה לרשום ביטוי מסורבל יותר (בחתכים של מקט ) …הגדרתי שדה חדש למקום , ואני רוצה שבעת סטטוס מסויים יציג רק את המקטים עם ערך בשדה החדש..
מקווה שהסברתי טוב יותר
שוב תודה- אפריל 6, 2017 בשעה 9:51 am
למה צריך לבצע זאת באמצעות מסך? קודם כל, רצוי מאד לא לגעת בתצוגת הנתונים במסך (רשימת זווד נועדת לדעת אלו חלקים נדרשים ליצור ומה ייגרע בעת דיווח היצור). שנית, במסך ניתן לראות רק רשימת זווד של פק"ע אחת.נשמע שכתיבת דו"ח תהיה פתרון עדיף – אפשר לרשום תנאים מסובכים (לדוגא, להציג שורות מסוימות לפי סטטוס) וכמובן ניתן לראות רשימות של כמה פק"עות בו זמנית.
- אפריל 6, 2017 בשעה 10:54 am
אם הכוונה להציג רק חלק מהשורות שהיו מופיעות כברירת מחדל (ובפועל זה כל מה שאפשר לעשות כי אין לשנות את התנאים הבסיסיים של המסך), הייתי מציע להוסיף עמודת ביטוי שיתן דגל הצגה ותתנה שליפה במחולל שאילתאות בדגל זה.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 6, 2017 בשעה 11:50 am
נועם – דוח לא יעזור לי ..
יצחק – אתה הבנתי למה התכוונתי…רק לא הבנתי את הוספת העמודה והביטוי..אני אחדד את הצורך שלי.
יש לי מקט מסויים שאני פותחת עליו פקע, עובר את כל התהליכים הרלוונטים עבורו ונסגר.
בנוסף, אני רוצה לפתוח על אותו מקט פקע נוספת (יודעת שזה נשמע לא הגיוני זו הדרישה …..)
כאשר אני פותחת על המקט פקע בפעם השניה, אני מזינה תהליך אחר (במך אב של פקעות )
לתוך מסך ניפוק לרשימת זווד – אני לא רוצה שישלפו כל השורות שמוגדרות למקט עצמו,,, אלא רק שורות מסויימות.חשבתי למצוא את המיקום בו מפורטות כל השורות במסך ניפוק לרשימת זווד, ולעשות שם תנאי מסויים שברגע שנבחר התהליך הספציפי הזה , יציג רק את המקטים הרלוונטים עבורי..
יותר מובן ?
מישהו יודע איזה טריגר פשוט גורם לשליפת כל הנתונים למסך בן – ניפוק לרשימת זווד ?
- אפריל 6, 2017 בשעה 12:20 pm
אני ממש לא מבין את הבעיה האמיתית (פתיחת פק"ע עם פעולה נפרדת) אבל זה לא קשור.מסך הבן KITITEMS מתמלא עם שורות כאשר ערך השדה SERIAL שווה לערך אותו השדה במסך האב, או במלים אחרות,
SERIAL.SERIAL = KITITEMS.SERIAL
שורות נכנסות לטבלת KITITEMS לאחר שחרור הפק"ע באמצעות תכנית חיצונית MAKEKITITEMS. ראי הפעלה SERIAL/BUF3- אפריל 19, 2017 בשעה 12:11 am
לא היה עדכון כאן מאז מה שנעם כתב אבל לא נראה לי שהוא הביא את הדיון לסיום.אני כבר שנים לא עבדתי עם מערכת תעשייתית ואין לי גישה כרגע לפונקציות אלה כך שאני עונה באופן עיוור אבל נראה לי שצריכים לנסות את הגישות האלה:
1. לדאוג למילוי המסך ע"י המערכת דרך קינפוג עץ מוצר ופעולות באופן נכון
2. עריכת תוכן המסך לאחר המילוי בעזרת ממשק (לא פשוט)
הרי שימוש במחולל שאילתאות לא רלוונטי כאן כי זה לא שליפה למסך שחשוב כאן אלא הכנסת שורות לרשימת הזווד. להתערב בטריגר שממלא את הרשימה הזאת אסור בכל תוקף.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.