› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › פיתוח תוספים לאוטלוק
- This topic has 9 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 8 שנים, 5 חודשים by
yitzchok.
- מאי 14, 2017 בשעה 10:07 pm
- Replies
-
- מאי 16, 2017 בשעה 9:03 am
אתה מתכוון לעדכונים לתוך פריוריטי?כדאי למקד את השאלה לאיך שזה יתייחס לפריוריטי כי כאן אנחנו לא בקיאים באאוטלוק (אני מניח) – קח את השאלות לגבי זה לפורום מתאים יותר (לטובתך).
אם אתה לא יודע איפה להתחיל אז ספר לנו מה צריך לקראת. בכלל לא כתבת אם זה ענוין של מיילים, פגישות או משימות… (או הגקרות של תוכנת אאוטלוק, מי יודע?)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 17, 2017 בשעה 9:17 am
שלום,לגבי הפיתוח מהצד של האוטלוק יש לי היכולת והידע.
לגבי הצד של הפריוריטי זה הסיפור:
אנחנו משתמשים בפריוריטי על מנת לדווח שעות פעילות על קריאות שמשובצות על פי משתמש.
לרוב אנחנו ממלאים את השעות ע"י פגישות באוטלוק ופעם בשבוע \ שבועיים ממלאים אותם ידנית לפריוריטי.
הייתי מעוניין להכניס כפתור שיופיע בפגישות ולחיצה עליו תדווח את השעות בפריוריטי על פי פרטי הקריאה.
אני מניח שהדבר צריך להיעשות איכשהו דרך האפליקציה שמותקנת על המחשב של הפריוריטי.תודה מראש
- מאי 17, 2017 בשעה 10:53 am
שלום
אני מקבל רושם שאתם משתמשים בממשק וובי של פריוריטי.
אם כן, וגם אם לא, הייתי חושב שהייתם מעדיפים לעבוד מול שרת אחד ב-http.
יש שתי אופציות – ממשק xml שקצת מורסבל להפעיל ולא מתועד טוב, ובגרסאות עדכניות של פריוריטי יש ממשק חדש rest/odata שהוא מודול נוסף בתשלום לפי מספר ההפעלות. הייתי חושב שכדאי לבדוק את האופציה הזאת (יש תיעוד שעל פניו די ברור אך לא בחנתי את הממשק הזה).
יש עוד חלופה פרימיטיבית יותר שהיית יכול להפעיל וזה להעביר את הנתונים לשרת בתהליך כלשהו משלך ולרכז את הנתונים לצורך טעינה ב-batch בשרת עצמו ע"י תוכנת ממשק טעינה למסך (מכונה משום מה EDI בתפריט של פריוריטי). בסביבת CS ניתן גם בתחנה אבל אני מניח שלא היית רוצה שהתוסף שלך תפעיל תוכנות חיצוניות.
מקווה שזה מקדם אותך.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 17, 2017 בשעה 2:49 pm
- מאי 17, 2017 בשעה 6:44 pm
שלוםאני אפנה אותך לפרק 7 של ה-SDK.
חשבתי על אופציה להכין קובץ טקסט (CSV או TSV) ואז לטעון למסך הרלוונטי בעזרת הפקודה INTERFACE (ע"י WINRUN – ראה כאן)
אבל אני רואה ששכחתי שפקודה זאת חייבת שקובץ הקלט יהיה במקום מסוים; אי אפשר למסור שם קובץ שונה בכל הפעלה (מה שאפשר ב-DBLOAD) ואז יוצא שתהיה לך בעיה עם ריבוי עדכונים בו זמנית אם תהיה דריסת הקובץ ע"י משתמש אחר תוך כדי תהליך טעינה. בשילוב עם DBLOAD וקצת קוד ניתן לעשות טעינה מקובץ שרירותי אבל זה מורכב הרבה יותר אם אתה צריך (כמו כאן) להעביר את שם הקובץ מחוץ לפריוריטי. אין לי פתרון פשוט לזה. (רק לחולל כל פעם את כל הסקריפט שנדרש להריץ כך ששם הקובץ בפנים, אבל אני לא אוהב את השיטה הזאת – מצד שני אם מדובר בהחלפת איזה ציון-מקום בתוך סקריפט ששמור בתוך התוסף ואין מצב בו שם הקובץ יגרום לבעיה אולי זו כן אופציה)
אם אין לך את האפשרות של ממשק ה-REST, בגלל הגרסה, אתה קצת מוגבל.
אתה צריך שהטעינה לפריוריטי תהיה מיידית? אם לא אולי תרשום קובץ לתיקייה מרכזית עם שם שרירותי ואז תעשה לולאה בשרת ותעשה טעינה ב-batch ע"י העתקת הקבצים למקום המוגדר והרצת הטעינה (חפש ב-SDK את הפקודה FILELIST)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 18, 2017 בשעה 11:41 pm
אתה יכול להעלות לי בבקשה את הקובץ של ה-SDK ?יש מצב שיאפשרו לי חיבור לממשק REST, כתוב במסמך "The app.config file must be downloaded from the Eshbel ftp site at" האם הקובץ הזה רלוונטי רק עבור התממשקות לפריוריטי בענן או גם להטמעות בתוך הארגון ? או האם בתוך הארגון אני צריך להשיג את הקובץ הזה מהשרת המקומי ?
תודה
- מאי 19, 2017 בשעה 1:28 am
קובץ ה-SDK ניתן להוריד ממרכז לקוחות של פריוריטי סופטוור, בספריות תיעוד תחת תכנות.
יש גם גרסה ישנה כבר כאן באתר בהורדות.אמרת שיש לכם פריוריטי 16. נראה לי שמודול REST יצא בגרסה 17 וזה שאתה מזכיר קובץ app.config ממש מזכיר לי את ממשק ה-WCF שזה ממשק אחר לחלוטין. יכול להתאים אבל סיפור אחר לגמרי לעבוד איתו (והתיעוד מינימאלי, אולי רק מה שיש לך כבר, וזה מבוסס על ממשק מסך בקובץ XML שלא מתועד טוב ב-SDK.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 19, 2017 בשעה 9:23 am
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.