› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › פיתוח bpm לישות
- This topic has 14 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 2 חודשים by yitzchok.
-
- אוגוסט 1, 2018 בשעה 12:21 am
לדעתי זה טעותהרי בפעם השניה כתוב רוחב 1 וזה לא נכון
כל עוד העמודה קיימת צריך להיות בסדר
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 1, 2018 בשעה 9:17 am
מה שעוד מוזר,
בהוראה השנייה כפי שרשמת הרוחב הוא 1, ובמקרה הזה של פיתוח פרטי הטיפוס חייב להיות עם תחילית של ארבע אותיות וקו תחתון… כמו שמוגדר בסעיף קודם.- אוגוסט 1, 2018 בשעה 10:57 am
זה לדעתי סימן שמדובר בטעות. קטע שנשאר משכתוב בעבר. פעם השדה היה רוחב 1.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 1, 2018 בשעה 11:47 am
הצצתי ב-BPM שפעם פיתחתי לפי ה-SDK ויש שם רק STATUSTYPE אחד (ברוחב 20), וזה עובד מצויין.
כנראה, כמו שיצחק אומר, שכחו קטע מ-SDK ישן.- אוגוסט 1, 2018 בשעה 2:10 pm
לא יכול להיות מצב של שתי עמודות בעלות אותו שם באותו מסך אז ברור שיש שגיאה כלשהיא.נכון שיכול להיות שהתכוונו למסך שני אבל לדעתי את זה היו מתקנים כבר בתיעוד.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 1, 2018 בשעה 8:47 pm
אז המשכתי עם עמודה אחת ברוחב 20 וכרגע הכל עובד מצוין.באותו עניין-
אחת מההוראות היא להגדיר עמודה שתכיל את מספר התעודה לצורך העניין. לדוג עמודת docno בטבלת documents.
אילו פעולות יש לבצע כדי להכניס את מספור התעודה ביישות החדשה לתהליך הגדרת תבניות לתעודה?- אוגוסט 9, 2018 בשעה 11:24 am
אני לא בטוח אם עשו הכנה שנשתמש בטבלת תבניות המספור לפיתוח פרטי.הייתי כותב קוד עצמאי להכנת מספר תעודה (ת"כ לימוד מהקיים) והייתי שומר את המספר של התעודה האחרונה בטבלת LASTS בשורה עם קידומת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2018 בשעה 12:00 pm
ולפתח גם תוכנית נוספת לשינוי התבנית כל שנה?לשם כך קיים מסך "קישור תבנית לעמודת טבלה" הלא ?
- אוגוסט 9, 2018 בשעה 3:31 pm
באמת אני לא מכיר מספיק כרגע.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 13, 2018 בשעה 9:50 am
האם ניתקלת בבעיה בשמות של הסטטוסים כשאר יש שימוש בגרשיים או מרכאות?- אוגוסט 13, 2018 בשעה 9:51 am
michaelm כתב:הצצתי ב-BPM שפעם פיתחתי לפי ה-SDK ויש שם רק STATUSTYPE אחד (ברוחב 20), וזה עובד מצויין.
כנראה, כמו שיצחק אומר, שכחו קטע מ-SDK ישן.האם ניתקלת בבעיה בשמות של הסטטוסים כשאר יש שימוש בגרשיים או מרכאות?
- אוגוסט 13, 2018 בשעה 10:31 am
לא עשיתי שמות עם גרשיים או מרכאות.- אוגוסט 13, 2018 בשעה 10:44 am
ofir7118 כתב:ולפתח גם תוכנית נוספת לשינוי התבנית כל שנה?
לשם כך קיים מסך "קישור תבנית לעמודת טבלה" הלא ?
זה נושא די מורכב.
צריך להשקיע זמן ללמוד איך זה עובד בסטנדרט.
כיוונים: טבלת LASTS, טריגר NextPattern .אני לא פיתחתי תוכנית/מסך לשינוי תבניות. פשוט קידדתי בקוד שבונה מספר תעודה תחילית של 2 אותיות, אחר כך שתי ספרות של שנה נוכחית, ואחר כך מספר של 6 ספרות המרופד באפסים. למשל: IR17002411.
לי זה הספיק.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.