› פורומים › שימוש במערכת › פרמטרים ללקוח
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by גולן סלמן.
- יוני 21, 2017 בשעה 2:38 pm
כשאני עושה F1 על פרמטר 10 במסך לקוחות, בעזרה מוצג לי שם הפרמטר. (לדוגמא: סוג אריזה) למרות שהשם במסך מוצג לי "פרמטר 10" אבל כשאני הולכת למסך "הגדרת פרמטרים ללקוח" > תאור הפרמטר כתוב CATEGORY 10 וב"ערכים אפשריים לפרמטרים ללקוח" אכן אני רואה את אותם הערכים. אז מאיפה הוא מביא את השם הזה "סוג אריזה"?? תודה.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- Replies
-
- יוני 21, 2017 בשעה 3:15 pm
מישהו אצלכם שינה לו את השם בתצוגה, תחת: עיצוב שדות – פרמטרים – ואז שינוי השם.
לכל שדה במסכים את יכולה לשנות את השם (שינוי השם חל רק על אותה קבוצת הרשאות בה בוצע השינוי), שם השדה כפי שרשום במחוללים לא משתנה ונשאר קבוע ולכן את רואה את השם CATEGORY 10 שזה השם של השדה.- יוני 21, 2017 בשעה 3:50 pm
לא. בעיצוב שדות > פרמטרים > מופיע "פרמטר 10" אבל כשאני עושה F1 על השדה כתוב "סוג אריזה".- יוני 21, 2017 בשעה 4:27 pm
תנסי להיכנס עם היוזר של מנהל המערכת Tabula ולראות איך רשום השם של השדה בקבוצת ההרשאות של מנהל המערכת, שינוי שם לשדה אפשרי או דרך "עיצוב שדות" או דרך מחולל מסכים, אבל אם השינוי היה מבוצע דרך מחולל המסכים השם של השדה היה צריך להיות זהה גם במסך וגם שאת לוחצת על F1.- יוני 21, 2017 בשעה 4:55 pm
אז זה היה דרך מחולל מסכים כי דרך TABULA כתוב "סוג אריזה", (היה כתוב גם לי "סוג אריזה" בעיצוב שדות, שיניתי את זה לפרמטר 10. והיוזר שלי הוא תחת קבוצת הרשאות TABULA). עכשיו השאלה איך אני משנה את שם השדה דרך מחולל המסכים? תודה.- יוני 21, 2017 בשעה 4:57 pm
סבבה מצאתי עזרת לי מאוד תודה. נכנסתי עם F6 למסך > עמודות המסך > כותרת חדשה: "סוג אריזה". תודה.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.