קישור תעודות

פורומים שימוש במערכת קישור תעודות

משתתף
    כאשר אני נמצא במסך של הזמנת לקוח, אשר יצאה עבורה תעודת משלוח, אני יכול להכנס ל"תעודת המשך להזמנת לקוח" ושם אני רואה את תעודת המשלוח.

מאידך, בכיוון ההפוך, כאשר אני נכנס ל"תעודת משלוח ללקוח", אני לא רואה את ההזמנה במסך הבן של "תעודות להזמנה".

איך מסדרים את זה?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL

noam@cpsrep.com: מאידך, בכיוון ההפוך, כאשר אני נכנס ל"תעודת משלוח ללקוח", אני לא רואה את ההזמנה במסך הבן של "תעודות להזמנה".

הכוונה אולי למסך "הזמנות לתעודה"?

במסך זה ממלאים הזמנות ואז יכנסו אוטומטית שורות לפירוט התעודה, בצורה דומה לשימוש בעמודת "הזמנה" בכותרת.

ניתן למחוק את השורות מהמסך הזה בלי להשפיע על הפירוט שנוצר, וניתן למחוק שורות מפירוט אע"פ שההזמנה עדיין נמצאת במסך ההוא. המסך הזה לא משמש למעקב אלא רק להזנה!

את הקשר בין פירוט תעודת המשלוח להזמנה ניתן לראות בפירוט בעמודות "הזמנה" ו"שורה".

בהזמנה הקשר לתעודה הוא במסך נכד כי ניתן לבסס כמה שורות משלוח על אותה שורת ההזמנה אבל בתעודת משלוח הוא בשורה עצמה כי כל שורה מבוססת על שורת הזמנה אחת בלבד (או כלל לא).

אני מקווה שעניתי על השאלה.

שבת שלום

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    noam@cpsrep.com
    משתתף
    תודה. אבל השאלה היתה לגבי מסך אחר:

כאשר אני בבמסך "משלוחים ללקוח" ורואה מולי את הפרטים שת תעודת המשלוח, אני מעוניין לפעמים ללכת אחורה, את הזמנת הלקוח.

אני ניגש למסך הבן, "הזמנות לתעודה" ולא רואה שם את ההזמנה המקושרת לתעודת המשלוח.

yitzchok
    משתתף
    IL
    בבקשה תקרא שוב. התייחסתי בדיוק לזה.

הסברתי שלא תצפה לראות קשר שם, תסתכל בשורות התעודה בעמודות הזמנה ושורה.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    noam@cpsrep.com
    משתתף
    תודה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.