› פורומים › שימוש במערכת › שליחת דוח מתוזמן ב – TTS בפורמט PDF
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
- פברואר 22, 2017 בשעה 1:16 pm
אתה מתכוון לדו"ח דווקא? (ולא לתעודה)יש בכלל אפשרות להפיק דו"ח ל-PDF בממשק המשתמש???
אם מדובר בתעודה, פרק 6 ב-SDK מתייחס לזה. יכול להיות שכמה מהפקודות רלוונטיות גם לדו"חות, אבל לא כתוב שם (לא ראיתי במבט מהר).
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 22, 2017 בשעה 2:02 pm
לי היה צורך זהה, ומה שעשיתי זה תיזמנתי פרצדורה שמריצה דוח רגיל (HTML) באמצעות מבנה של תעודה עם שימוש של HTMLCURSOR רק שהוא לא באמת מריץ דבר – מוגדר להכניס 1 לעמדות ELEMENT ב- STACK
כאשר יש GOTO בפרצדורה שמדלגת מעל ל- HTMLCURSOR ומפיקה את הדוח הרגיל ושומרת אותו ב- PDF,
במייל ביצעתי באמצעות MAILMSG בסוף הפרצדורה לקבוצה / כתובת בודדת בהתאם לתנאים הלרווטנים- מרץ 7, 2017 בשעה 1:57 pm
באותו נושא,אני רוצה להריץ דוח HTML מפרוצדורה שמתוזמנת מ TTS.
אני רואה שSDK שיש משתנה שנקרא :ISSENDPDF
שהיא בעצם אמורה לעשות את העבודה.
מישהו השתמש בה ויודע איך לשלב אותה בפקודה.
הפקודה שלי היא:
EXECUTE WINACTIV '-P' ,'HE_USERNOTES101', '-e','israel@XXX.co.il';תודה
- מרץ 7, 2017 בשעה 2:00 pm
באותו נושא,אני רוצה להריץ דוח HTML מפרוצדורה שמתוזמנת מ TTS ומפיקה דוח PDF במקום HTML
אני רואה שSDK שיש משתנה שנקרא :ISSENDPDF
שהיא בעצם אמורה לעשות את העבודה.
מישהו השתמש בה ויודע איך לשלב אותה בפקודה.
הפקודה שלי היא:
EXECUTE WINACTIV '-P' ,'HE_USERNOTES101', '-e',' israel@XXX.co.il';תודה
- מרץ 11, 2017 בשעה 9:23 pm
המשתנה הזה מחזיק ערך לאחר בחירה של משתמש שבחר להדפיס את המסמך בצורת pdf. את הערך שבמשתנה ניתן לבדוק בתוכנית כדי לדעת מה לבצע בהמשך
זו לא פקודה…דומה ל retval
- מרץ 12, 2017 בשעה 11:57 am
נראה שיש כאן שתי משימות שלא ניתן לשלב.
אפשר לשלוח דו"ח בדוא"ל ואפשר (לכאורה) ליצור קובץ PDF מדו"ח (יש התיחסות בפרק 15 של ה-SDK), אבל אי אפשר ליצור PDF ואז לשלוח אותו בדוא"ל.אפשר להתחכם קצת: בפרוצורה, בשורה אחת ליצור את ה-PDF. בשורה אחרי זה, פקודה SLEEP 120 (להמתין שתי דקות), ובשורות השלישית ורביעית
:FILE = 'C:\tmp\msg.pdf';
MAILMSG 5 TO EMAIL :EMAIL DATA :FILE;
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.