› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שליחת הדפסת התעודה במייל בפורמט PDF – ממשק ווב
- This topic has 14 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 7 חודשים by snoof123.
- נובמבר 8, 2020 בשעה 3:33 pm
שלום,אני מעוניינת בממשק ווב לשלוח הדפסת החשבונית למייל הלקוח בפורמט PDF.
הדבר יתבצע בצורה אוטומטית, תהיה תוכנית שתעבור על אוכלוסיית חשבוניות מסוימת ותבצע את הנ"ל.
יש לשים לב שמדובר בממשק וובי ולכן אין אפשרות להשתמש בפקודה WINHTML(שמירת המסמך בפורמט מסוים)
אשמח לשמוע רעיונות לפקודה שתאפשר שמירה כPDF ושליחה במייל.
תודה רבה.
- Replies
-
- נובמבר 11, 2020 בשעה 9:15 am
לא יצא לי לעבוד עם winhtml בממשק וובי אבל למה את חושבת שזה לא מתאים?- נובמבר 11, 2020 בשעה 10:32 am
תודה על המענה.WINHTML עובד רק בממשק חלונאי, זה מופיע גם ב SDK.
- נובמבר 11, 2020 בשעה 10:46 am
אשמח אם תפני אותי לעמוד ב SDK.. נשמע לי מוזר..יותר הגיוני שהתוכנית תרוץ ותשמור את הקובץ בשרת ולא בקליינט שמריץ..
- נובמבר 11, 2020 בשעה 10:52 am
סליחה בSDK זה מצוין לגבי הפקודה WINACTIV , לא כתוב על WINHTMLאבל תכלס זה לא עובד בממשק ווב, ניסיתי להריץ את הפקודה משניהם
בממשק חלונאי עובד, בממשק ווב לא.
- נובמבר 11, 2020 בשעה 11:14 am
איך את יודע שזה לא עובד? תכניסי קוד בפרוצדורה שנותן חיווי כלשהו כדי לדעת אם היא בכלל מצליחה לרוץ.שימי לב לשמור את הקובץ בנתיב שהינו מוכר לפריוריטי כגון system/mail, אחרת זה יכול ליפול לך על הרשאות של שרת הווב למיקום בדיסק. אני מדגיש שוב. הנתיב שבו הקובץ נוצר הינו בשרת עצמו ולא בתחנה ממנה את מריצה.
- נובמבר 11, 2020 בשעה 11:18 am
הצעה נוספת: אם הדבר אפשרי, בשלב ראשון אני מציע שתגיעי למצב שעובד לך בממשק חלונאי ורק לאחר מכן לנסות להפעיל בממשק הוובי.- נובמבר 11, 2020 בשעה 11:34 am
- נובמבר 11, 2020 בשעה 11:53 am
אז כאמור שמתי עכשיו בנתיב system/mailלמרות שגם קודם שמתי בנתיב מוכר system/load
כשאני מריצה בממשק חלונאי אני רואה את המסמך בתיקייה, כשאני מריצה בממשק ווב אני לא רואה
זה החיווי שלי, האם הפקודה עובדת או לא.
- נובמבר 11, 2020 בשעה 12:05 pm
זה עובד מהווב רק בדיליי, אני רואה בתיקייה רק אחרי כמה דקותוזה מה שהטעה אותי
תודה רבה!!
- נובמבר 11, 2020 בשעה 2:16 pm
אם זה עובד בדיליי תבדקי את האופטמיזציה שלה – זה אמור לעבוד די מהר- נובמבר 11, 2020 בשעה 2:24 pm
למה הדיליי קורה רק בווב?אופטימזציה צריכה להיות זהה ל2 הסביבות לא?
- אפריל 7, 2022 בשעה 3:32 pm
מצטרף לנושא הזה:כשאני כותב את הפקודה
EXECUTE WINHTML '-d', 'WWWSHOWCIV', ", ", '-v', :IV, '-g', '- signpdf', '-AMAIL', '-s';
בשרת אירוח של פריוריטי סופטוואר, זה לא משייך לי את הקובץ לנספחים, לעומת זאת כשאני עובד בחלונאי זה עובד לי מצוין.
האם מישהו נתקל בזה ויודע לכוון אותי?
- אפריל 7, 2022 בשעה 9:11 pm
לא מכיראבל אתה מדבר על שתי התקנות/מערכות נפרדות, נכון?
אני מנחש שזה לא עניין של הבדל עקרוני בין הממשקים אלא קבוע כלשהוא באחת המערכות.
אולי אפילו ההגדרה של פתיחת משימה עביר מייל שנשלח? אני לא רגיל להשתמש בו.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 8, 2022 בשעה 12:03 pm
יצחק תודה רבה על המענה.אכן כשאני עובד על שרתים שההתקנה מקומית אני רואה שהמערכת שומרת לי את הקובץ בנספחים, ובשני שרתים של אירוח אני שם לב שהמערכת לא שומרת.
בהנחה שזה קבוע, זוכר לכוון אותי איזה קבוע יכול להיות גורם לזה?
ושאלה נוספת: האם יצא לך להגיע למצב שאתה צריך להדפיס תעודה ולשמור אותה בנספחים באירוח של פריוריטי ויכול לתת לי טיפ איך לעשות את זה?
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.