איחוד ספקים

פורומים שימוש במערכת איחוד ספקים

משתתף
    שלום,
    יש לי שני קבלנים עם אותו שם הפתוחים במערכת כספקים. אחד עם כרטיס ריק בהנהלת חשבונות וגם השני. על השני יש במערכת חוזים,חשבונות שבוצעו עבורו , אך אין תנועות יומן.
    אני למעשה צריכה להעביר/להחליף את הספק/קבלן בכל התעודות שלו הקיימות במערכת למספר אחר.
    מתחננת לעזרה… ניסיתי … אך לא הצלחתי..

תודה מראש על תשובתכם.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום יולי

השאלה לא כל כך מובנת
    אם יש לך שני ספקים זהים תמחקי או תעבירי ללא פעיל את הספק שאין לו תנועות יומן ואין לו הזמנות/חוזים.

לא הבנתי למה חשוב לך להחליף את המספר של הספק למספר אחר

יאיר

yulika
    משתתף
    הסיבה היא שבתחילת הטמעת המערכת פתחו ספקים ב-5 ספרות… עם המשך הפעילות החלו לפתוח ספקים עם 6 ספרות וכעת רוצים לנהל את המערכת בצורה יחידה, כלומר שכל הספקים יהיו ב-6 ספרות. כתוצאה מכך אני צריכה להעביר את כל הפעילות של הספק שפתוח תחת 5 ספרות לכרטיס ספק אשר פתוח ב-6 ספרות.

תודה מראש על תשובתך 🙂

YairM
    משתתף
    אם זו הסיבה שבגללה פתחת ספק זהה עם 6 ספרות, אז פשוט תמחקי אותו .
    במסך ספקים תעלי את הספק עם ה-5 ספרות ותשני את המספר שלו ל-6 ספרות, המערכת תתריע שאת משנה את מספר הספק ,תאשרי את ההודעה ומספר הספק ישתנה ל-6 ספרות גם בכל התעודות שכבר הופקו עבורו

יאיר

yulika
    משתתף
    לצערי זה לא עובד ככה, המערכת מודיעה לי כי הרשומה כבר קיימת במסך…וחוסמת אותי
    🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
    YairM
    משתתף
    בוקר טוב יולי
    נכון,המערכת לא מאפשרת שיהיו בו זמנית שני ספקים עם מספר זהה,לכן תמחקי קודם את הספק עם ‏6‏ ספרות שאין לו תנועות,אם מסיבה כלשהי אין לך אפשרות למחוק אותו,תשני לו את המספר למספר סתמי לדוגמא ‏888888,בתקווה שאין לך חשבון אחר עם מספר כזה,לאחר מכן תהפכי את הספק הזה ללא פעיל,ואז תשני את מספר הספק עם ‏5‏ ספרות למספר של ‏6‏ ספרות.

בהצלחה
    יאיר

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.