› פורומים › שימוש במערכת › איש קשר למספר לקוחות
- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 4 חודשים by
אלמוני.
-
- פברואר 27, 2017 בשעה 9:24 pm
אין.אם אני זוכר נכון יש מסך אחד שנותן לרשום קשר מסוים לאנשי קשר אחרים אבל זה לא עושה אותו איש קשר של הלקוח.
אנחנו נאלצנו לבנות מנגנון שעונה על הצרכים השונים אך דומים שלנו – הוא פשוט מקים איש קשר אחר בכל אחד מהלקוחות…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 28, 2017 בשעה 12:15 pm
בדקת את האפשרות לשימוש באנשי קשר מרושתים?,תוכל לקרא איך עושים זאת באשף קשרי לקוחות, תחת הנושא לטפל ברישום אנשי קשר של לקוחות וספקים- פברואר 28, 2017 בשעה 1:14 pm
יש מענה מובנה שלם לבעיה הזו.במסך "לקוחות", יש שני מסכי בן, "אנשי קשר ללקוח" ו"אנשי קשר חיצוניים". אני מניח שכבר הוגדרו אנשי קשר ללקוח אחד. בלקוח השני, יש להיכנס למסך הבן "אנשי קשר חיצוניים", לרשום את מספר הלקוח הראשון ואז יהיה ניתן לבחור איש קשר מתוך אלה שמופיעים. הגדרתי כמה ערכים קבועים ב"סוג קשר", כמו "אדריכל", "מפקח", "א'ק מלקוח מקביל" וכד'. במקרה שלך, צריך להשתמש בסוג האחרון.
- פברואר 28, 2017 בשעה 1:34 pm
yitzchok כתב:אין.
אם אני זוכר נכון יש מסך אחד שנותן לרשום קשר מסוים לאנשי קשר אחרים אבל זה לא עושה אותו איש קשר של הלקוח.
אנחנו נאלצנו לבנות מנגנון שעונה על הצרכים השונים אך דומים שלנו – הוא פשוט מקים איש קשר אחר בכל אחד מהלקוחות…
אני חייב להודות לאלה שתיקנו אותי – וגם להתנצל על התשובה הלא-נכונה.
בדקתי שוב ואני רואה שזה כן עובד ואנשי הקשר מוצגים ברשימת הבחירה בהזמנת לקוח לדוגמה.
אני משער שהטעות שלי נובעת מאחד משנים דברים: או זה לא היה תמיד ככה (הפעם האחרונה ששקלתי איך לטפל בזה היה לפני כ-8 שנים, והפעם הראשונה ב-2004), או שאז החלטתי שזה לא ענה על הדרישות הספציפיות שלנו.
יש בכל זאת חסרון (גם אם אולי קטן, תלוי בדרישות) שזה שצריכים להגדיר את איש הקשר בתור איש קשר של לקוח אחד. יכול להיות שזה יביא אותך להגדיר לקוח מרכז גם אם אחרת לא היה מגדיר כזה כדי לקשר בין כמה לקוחות.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 28, 2017 בשעה 1:55 pm
- פברואר 28, 2017 בשעה 9:46 pm
שמחתי על התשובה ועוד יותר על שגם אתם הכרישים עוד משכילים מיום ליום.
ואם כבר אז נושא שאולי קשור: במסך לקוחות ישנו שדה (עמודה) שנקרא 'חברת אם'. מה המשמעות של זה ?
תודה- מרץ 1, 2017 בשעה 9:14 am
- מרץ 1, 2017 בשעה 11:13 am
אם לא מדובר בפיתוח פרטי יכול להיות שמישהו שינה את השם של "לקוח מרכז" בכלי העיצוב.הצגת העזרה ב-f1 תעזור להכריע כי שם מוצגת הכותרת הסטנדרטית.
(הערת צד – בבקשה לנסות לא "לחטוף" נושא קיים עם שאלה חדשה משלך אלא לתחיל נושא חדש)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מרץ 1, 2017 בשעה 8:30 pm
יש ועוד איך יש שדה כזה והעזרה עליו מוכיחה שיש אך היא לא נותנת להבין יותר ממה שאפשר להבין משם השדה עצמו. אבל יש כזה שדה וזה לא בפיתוח מיוחד אלא בגרסא די ישנה שקיבלתי כגרסת נסיון מהחברה עצמה.
זה בלשונית 'נתוני החברה' ומצו"ב קובץ תמונה עם צילום מסך.
יצחק אני מקבל את ההערה, למרות שזו גניבה בשרשור שלי..- מרץ 2, 2017 בשעה 10:54 am
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.