› פורומים › שימוש במערכת › באג בקישורי בין דו"ח מכשירים לבין מסך?
- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 5 חודשים by
Interlligent.
- ינואר 2, 2017 בשעה 9:26 pm
- Replies
-
- ינואר 2, 2017 בשעה 10:50 pm
אתה בטוח שלא קיבלת מספר תוצאות ורק ראית את הראשון? (בגלל מסך במצב שטוח ולא רשימה)לא נראה לי שיש פתרון פשוט בגלל שהמפתח לטבלה מורכב ממוצר וסידורי והחיפוש שנעשה על ידי גישה מלינק זה על עמודה אחת שיש בלינק.
אפשר לראות את אותו הדבר למיטב זכרוני אצל אנשי קשר (אלא אם כן הלינק מבוסס מזהה המספרי של איש הקשר אבל אני לא חושב שזה כך).
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 5, 2017 בשעה 11:03 am
לא יכולתי לענות לשאלה הזו כמה ימים.
אכן, מסך המכשירים נפתח עם כמה רשומות, כל אחת בעל מספר סידורי זהה אך פריט שונה.הכלים שאני מכיר לפתיחת מסך (דרך דו"ח או פרוצדורה) עובדים לפי מפתח U של הטבלה עליה מבוסס המסך. כל זה טוב ויפה כל עוד יש רק שדה אחד בתוך מפתח ה-U, אך כמובן נכשל כאשר יש יותר משדה אחד.
אנחנו צריכים דרך לפתוח מסך על בסיס מפתח A!
אני משער שאין לאף אחד כאן פתרון – אשבל צריכים לתת לנו את האפשרות הזו.
- ינואר 12, 2017 בשעה 10:01 am
- ינואר 12, 2017 בשעה 10:25 am
היה מכתב נוסף ממידעטק שלא ראיתי (אני חולה כל השבוע עם שפעת ולא ממש ממוקד):לצערי קיבלנו תשובה היום מפריוריטי סופטוור שזה לא ניתן לביצוע בשלב זה.
הפקודה הבאה תשלוף במסך את כל מספרי מכשיר 995511
EXECUTE WINFORM 'SERNUMBERS', " , '995511', ", '2[נעם שוב] בקיצור, לא למדנו כלום מהפרק הזה מלבד "לא ניתן לביצוע בשלב הזה". אולי בגרסה עתידית……
- ינואר 25, 2017 בשעה 1:51 am
- ינואר 25, 2017 בשעה 9:28 am
זה יעזור כל עוד מדובר במספרים סידוריים שאתה מקצה, אבל לא עוזר כאשר יצרן מקצה למכשירים שלו (שאנחנו רוכשים) סידוריים.תחשוב על מצב של פריט אב א' עם סידורי שאנחנו קבענו, שהוא מורכב מפריטי בן ב' וג', בעלי מספרים סידוריים חיצוניים. התכתבות מול הספק צריך להיות במונחים הסידורי שלו. יהיה מסובך מדי (ומאוחר מדי!) להתחיל לנהל שני מספרים סידוריים למכשיר בן אחד.
- ינואר 25, 2017 בשעה 12:08 pm
- ינואר 25, 2017 בשעה 11:30 pm
שוגי, סיכוי גבוהה מאוד – מניסיון אצלנו 🙂
ויותר גרוע, גם לאותו יצרן מוקצע אותו סריאלי למספר מקטים
כאשר המק"ט של המכשיר זהה לכל תוכנה שמצורפת למכשיר..גם אני לא ממש הצלחתי למצוא פתרון ל"בעיה" הזאת \=
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.