› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › בניית מסך לתצוגה/צפייה/קריאה בלבד
- This topic has 13 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, חודש 1 by
שרית.
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 2:16 am
1) בניתי מסך "שיבוץ נסיעות" שמתבסס על טבלה פרטית שנקראת – SCHEDULE
במסך זה אפשר לשבץ נהג ורכב בתאריך מסוים לנסיעה, המסך ממוין לפי מס שיבוץ.2) בניתי מסך אחר שמתבסס על אותה הטבלה לתצוגה בלבד – סימנתי את המסך לשליפה בלבד:
"שיבוץ נסיעות יומי" שממוין לפי נהג (עם שאר הנתונים) ומציג רק את הרשומות עם התאריך
של אותו יום.להצגת רשומות עם התאריך של אותו יום – שמתי בעמודות המסך – הרחבה בעמודה DATE (תאריך הנסיעה):
SQL.DATE8 =כדי לרענן את המסך בכניסה אליו – בהפעלות המסך שמתי טריגר PRE-FORM
;'{KEYSTROKES = '*{Exit:הבעיה שהמסך לא מציג לי נתונים שהוזנו במסך "שיבוץ נסיעות" .
עשיתי בדיקה ופתחתי את המסך "שיבוץ נסיעות יומי" להזנת נתונים –
שמתי לב שהמסך מציג לי נתונים שהזנתי במסך עצמו – "שיבוץ נסיעות יומי" , אפילו ששני המסכים מתבססים על אותה טבלה.בדקתי גם ב- WINDBI כל הנתונים משני המסכים נמצאים בטבלה אחת…
איך אני יכולה לגרום למסך להציג לי את כל נתוני הטבלה?
- Replies
-
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 7:56 am
איך בדקת ב windbi ?עשית dump לשני המסכים וראית אותם נתונים ?
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 10:21 am
לדעתי במסך התצוגה יש לך עוד תנאים שעושה לך סינון שאת לא רוצה. יכול להיות חיתוך שעשית לא נכון אבל אם כן אולי לא היית רואה את הרשומות החדשות בכניסה שניה…אם הצלחת במסך זה להוסיף רשומות – את רואה אותן במסך הראשון?
איזה הבדל יש (שם) בין אלה שהוספת במסך החדש ואלה שהיו מהמסך המקורי?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2017 בשעה 10:49 am
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 2:42 pm
אתה מדבר על מסך עצמאי או מסך בן?
למה שלא יהיה צורך לעשות את זה במסך עצמאי?
אם לא היה צורך לזה משמע שזה עושה באופן אוטומטי וללא אפשרות אחרת שליפה של הכל וזה לא כ"כ רצוי.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2017 בשעה 3:29 pm
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 4:20 pm
מדובר במסך עצמאי ,לא מסך בןההבדל היחיד שיש לי במסך הוא סינון של התאריך לפי התאריך של היום.
ניסיתי להוריד בהפעלות המסך את ה- PRE-FORM
;'{KEYSTROKES = '*{Exit:
זה לא עזר.
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 4:24 pm
זה התמלא בגלל הקשר שמוגדר כביטוי על המפתח
(אותו כלל שהזכרנו לאחרונה שמכניס את המפתח וגם מונע מחיקה ממסך העל גם אחראי על שליפה אוטומטית במסך בן כזה)
במסך עליון, כפי שכתבתי, אין שליפה אוטומטית וה-KEYSTROKES נדרש.אני ממתין לתשובות של שרית לשאלות שלי
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2017 בשעה 4:29 pm
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 4:54 pm
שרית
אני חושב שאני זוכר משאלות קודמות (אא"כ מישהי אחרת שאלה שאלות דומות) שיש לך גם שעות ולא רק תאריכים לנסיעות.
השעה חלק מאותו שדה DATE? או השעה בשדה נפרד כפי שאני זוכר?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2017 בשעה 5:21 pm
הי שרית, הכלי הכי נכון להבנת למה נופלות לך רשומות הוא DUMP
תכנסי לwindbi
תבחרי dump form
תכתבי את המסך הראשון ותעתיקי את התוצאות השאילתא מה select עד סוף ה WHERE
תדביקי חזרה במסך של windbi ותריצי את השאילתא.
תעשי את אותה פעולה עבור המסך השני.במידה ונופלות לך רשומות תתחילי לכבב חלק מהתנאים עד שאת מגיעה לתוצאה שווה בין השאילתות.
- אוגוסט 9, 2017 בשעה 7:05 pm
אני ממש מודה לכולכם על העזרה –שיניתי את סדר העבודה שלי והתקלה נפתרה :
1) בניתי בדיוק אחד לאחד את המסך ה"מקורי"
2) התחלתי לערוך את השינויים שרציתי, גם אחד אחד, וכל פעם בדקתי שהשינוי שעשיתי עובד כמו שאני רוצה.תודה רבה 🙂
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.