› פורומים › שימוש במערכת › בניית מספר קטלוגי (מק"ט)
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 3 חודשים by אורן.
- Replies
-
- אוגוסט 8, 2013 בשעה 8:21 am
הדבר הכי טוב שמצאתי היה להשתמש כמה שיותר במק"טים של לקוחות ולא להמציא מקטים חדשים.
ואם מדובר על מקטים שלך.
1. תחליט על כמות תוים מסוימת, אצלי למשל אני עובד עם 9 תוים.
2. להשתמש במשפחות, קרי: כל חומרי הגלם אצלי מוגדרים בתחילית RM, ומכיוון שיש תת בנים לחומרי גלם, גם שם יש משפחות כגון : CT, CF, AF וכו…
3. לאחר זה יש 5 ספרות כאשר אני נותן את המקט בדילוגים של 3 00000, 00003, 00006 כיוון שאם שכחתי מישהו שחשוב שיהיה בהתחלה, אוכל להכניס אותו ב"רווח" בין המקטים. אתה צריך לשים לב שאתה לא נותן דילוג גדול מדי אם יש לך הרבה מקטים להגדיר, כל חברה מוצאת את הדילוג האופטימלי בשבילה.
4. תנסה למצוא את המכנה המשותף הכי גדול שאתה יכול, במחלקת כירסום אצלי היו כרסומים מגוונים כגווני הקשת, בעזרת הרבה סבלנות ועקשנות מצידי הגדרתי כרסומים עם שינויים קטנים כמקט אחד: למשל, כרסום 3/8 באורך 100 ואורך 110 הוגדרו כאחד, ושוב הכל תלוי בריצפת הייצור אצלך וזה עניין אמפירי לחברה.מקווה שעזרתי.
- אוגוסט 8, 2013 בשעה 1:20 pm
הדבר הכי טוב שמצאתי היה להשתמש כמה שיותר במק"טים של לקוחות ולא להמציא מקטים חדשים.
ואם מדובר על מקטים שלך.
1. תחליט על כמות תוים מסוימת, אצלי למשל אני עובד עם 9 תוים.
2. להשתמש במשפחות, קרי: כל חומרי הגלם אצלי מוגדרים בתחילית RM, ומכיוון שיש תת בנים לחומרי גלם, גם שם יש משפחות כגון : CT, CF, AF וכו…
3. לאחר זה יש 5 ספרות כאשר אני נותן את המקט בדילוגים של 3 00000, 00003, 00006 כיוון שאם שכחתי מישהו שחשוב שיהיה בהתחלה, אוכל להכניס אותו ב"רווח" בין המקטים. אתה צריך לשים לב שאתה לא נותן דילוג גדול מדי אם יש לך הרבה מקטים להגדיר, כל חברה מוצאת את הדילוג האופטימלי בשבילה.
4. תנסה למצוא את המכנה המשותף הכי גדול שאתה יכול, במחלקת כירסום אצלי היו כרסומים מגוונים כגווני הקשת, בעזרת הרבה סבלנות ועקשנות מצידי הגדרתי כרסומים עם שינויים קטנים כמקט אחד: למשל, כרסום 3/8 באורך 100 ואורך 110 הוגדרו כאחד, ושוב הכל תלוי בריצפת הייצור אצלך וזה עניין אמפירי לחברה.מקווה שעזרתי.
- אוגוסט 12, 2013 בשעה 12:08 pm
שלום רב,
אם לא תשתמש במק"ט הלקוח אז הכי פשוט זה להשתמש ב"תבנית בניית מק"ט " שדה שנמצא בכרטיס פריט, בנה רשימת משפחות עם קידומת קבועה לכל מק"ט ותן למערכת למצא את המק"ט החדש בהתאם למשפחה שבחרת.
לדוגמא:
ח.ג פלסטי מסוג PP – משפחת PP עם 5 תוים מ 00000 ועד אין סוף.
אתה בא לתבנית בוחר את משפחת PP והמערכת שולפת את הבא בתור.בהצלחה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.