› פורומים › שימוש במערכת › בניית מערכת מחדש – מק"ט
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 2 חודשים by ברק.
- אוגוסט 16, 2017 בשעה 7:22 pm
שלום לכולם,
בשעה טובה החלטתי לעבור למערכת פריוריטי, אני בשלב ההתקנה.
אני בשלב הקמת הפריטים, ורציתי לשאול לגבי בניית מק"טים עבור מוצרים שאני מחזיק להם מלאי.
הייתי שמח לדעת איך הכי מומלץ לבנות את המק"טים בצורה חכמה לטווח הרחוק אם בעתיד ארצה לבנות קבוצות מוצרים + להוציא דוחות מכירה לקבוצה מסוימת ועוד ..רקע כללי, מתעסק בחומרה של מחשוב
אז ברנדים מוכרים
dell \ lenovo \ apple
וכמה קטגוריות ותתי קטגוריות תחת אותו ברנד
סוללות אפל
מטענים אפל
אביזרי אפלסוללות לנובו
מטענים לנובו
וכו'….תודה לעוזרים 🙂
- Replies
-
- אוגוסט 17, 2017 בשעה 6:23 pm
אתה יכול להתחיל עם הגדרת תבניות לפתיחת מק"ט לפי סוגי המוצרים,כמו כן כדאי להקים משפחות מוצר ולקשר כל פריט למשפחה הרלוונטית,זה יעזור לך בעתיד בשליפה או בהפקה של דוחות לפי משפחה,כמו כן תוכל להגדיר הנחות ללקוח לפי משפחות מוצר.בהצלחה.
- אוגוסט 20, 2017 בשעה 11:47 am
לקשר משפחות מוצר זה בוודאי.
כול הרעיון היה לעשות קטגוריה, תת קטגוריה, תת קטגוריה … ולאחר מכן לשלוף דוחות רלוונטים.אבל בפרקטיקה, האם כדאי לבצע הגדרה למק"טים ע"פ אותו מודול של מספרים או מילים ?
אנסה להסביר.DELL = 1000
LENOVO = 2000
APPLE = 3000מטען = 100
סוללות = 200
מחשבים = 300מק"ט למטען דל יראה ככה .
1000-100-………
או ללנובו
2000-100- ………האם לא כדאי לעשות כך ?
dell-adp-……
lenovo-adp-…….
dell-bat-……
lenovo-bat-…….תודה רבה על העזרה 🙂
- אוגוסט 20, 2017 בשעה 1:22 pm
השאלה מה נכון וכדאי לך….ולא מה נכון וכדאי באופן כללי.כאשר אתה מגדיר מק"ט שבתוכו ישנה לוגיקה,זה טוב ונוח בזמן חיפוש המוצר מתוך רשימת הבחירה,עבור דוחות אפשר להפיק לפי משפחות מוצר,ואז ממה מורכב המק"ט פחות רלוונטי.
בשיטה שאתה מתאר,אולי יהיה לך נכון יותר להגדיר פרמטרים למוצר ואז להקים מק"טים לפי הפרמטרים שתבחר.
ישנם מספר אפשרויות להקים מק"ט: לפי מספר שאתה מגדיר,לפי תבנית,ולפי פרמטרים,אתה צריך לבדוק מה הערך המוסף שאתה מקבל מכל אפשרות,ולכן רצוי שקודם תאפיין את כל התהליכים והצרכים שלך, ורק אז ועל סמך האפיון תתחיל לבנות את המערכת.
- אוגוסט 20, 2017 בשעה 1:37 pm
אני די חדש עם כול המערכת, ולכן לא כ"כ יודע מה נכון וכדאי לי, לשם כך הפוסט 🙂המטרה היא ליצור באמת משפחות מוצרים, כדי להקל בתהליכי המכירה, וכמו כן גם בתהליכי בקרה ודוחות לאחר המכירה. (לצורך תהליכי רכש חכמים יותר, מבצעים וקמפיינים, הצעות לרכישה כשרוכשים מוצר מסוים אז הוספה אוטו' בהצעה למוצר שעשוי לאהוב וכו' )
הכי קשה לדעת מה הכי טוב לך כשאתה לא יודע, ולכן אני עובד עם מיישם ומטמיע.
הפחד שלי, שהוא מציע ללכת על משהו שנראה שהוא הכי מכיר, ולאוו דווקא נכון בשבילי, לכן בודק…אשמח לדעת דוגמא לצורה שאתה מתאר בניית מק"ט.
ממש תודה על העזרה והתשובות אגב !- אוגוסט 20, 2017 בשעה 10:45 pm
אם יש לך מיישם רצוי וכדאי שתאמין בו ותסמוך עליו.
אתה צריך להגדיר לו את היעדים ואת החזון שלך והוא ייתן לזה מענה יישומי.- אוגוסט 23, 2017 בשעה 4:49 pm
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.