› פורומים › שימוש במערכת › גודל הברקוד במדבקות בשימוש בתוכנת ברטנדר
- This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, חודש 1 by Jacobgan.
- אוקטובר 1, 2014 בשעה 6:57 pm
שלום רב.
שאלתי היא יותר בקשר לתוכנת בר טנדר ואולי זה לא המקום אבל אנסה בכל זאת.
אנחנו משתמשים בתוכנת בר טנדר (BAR TENDER) בשביל להדפיס את המדבקות מהפריוריטי.
כרגע הוספתי בבר טנדר את הבר קוד בכדי שיהיה אפשר לקרוא את המק"ט ישירות דרך סורק בר קוד.
הכל טוב ויפה והכל עובד.
אבל יש בעיה אחת עם הבר קוד על המדבקה.
ברגע שהמקט של הפריט הוא קטן (מבחינת האורך של השם) אז הבר קוד יוצא קטן ובגודל הרצוי.
אבל ברגע שהמקט של הפריט הוא ארוך אז הבר קוד עצמו גם נהיה ארוך ומתמרח לכל אורך המדבקהכלומר, הגודל של הבר קוד משתנה לפי גודל המקט וברגע שהאורך של המקט ארוך אז גם הבר קוד עצמו יוצא ארוך מאוד, וידוע לי שאפשר לקבוע שגודל הבר קוד לא ישתנה ותמיד ישאר באותו גודל, לא משנה מה אורך המק"ט.
השאלה איך עושים את זה בתוכנה.
מקווה ששאלתי הובנה כראוי.
אשמח לעזרה.תודה מראש.
- Replies
-
- אוקטובר 2, 2014 בשעה 6:18 pm
זו הגדרה בבר קוד בקובץ המדבקה.
ואם לא אפשר 'לעקוף' את זה ותמיד לשדר את אותו אורך עם רווחים או אפסים לפני או אחרי התוכן הרלוונטי, תלוי איזה תוכן צריך.קח בחשבון שלמיטב ידיעתי בכל מקרה ההגדרה היא עד אורך מסויים ואח"כ בכל מקרה זה יתארך.
(נסה אולי צפיפות של הברקוד)בכל מקרה – אנסה לשאול אצלנו איך פתרנו את זה ואחזור אליך.
חתימה טובה,
אורן
- אוקטובר 5, 2014 בשעה 3:45 pm
אני לא חושב שניתן לשלוט בצורה בצורה דינמית על צפיפות הברקוד ואם כן אז אני מאמין שהאפשרות היחידה היא בעזרת כתיבת vbscript בקובץ המדבקה אשר ישנה את הצפיפות בהתאם למספר התווים. 2 דברים שהייתי מנסה הם להשתמש בברקוד 128 מכיוון שמרווח הצפיפויות שלו גדול או להשתמש בברקוד דו-ממדי לדוגמה Datamatrix (יש לוודא שציוד הקריאה שלכם תומך בזה).- אוקטובר 8, 2014 בשעה 5:03 pm
kpln כתב:זו הגדרה בבר קוד בקובץ המדבקה.
ואם לא אפשר 'לעקוף' את זה ותמיד לשדר את אותו אורך עם רווחים או אפסים לפני או אחרי התוכן הרלוונטי, תלוי איזה תוכן צריך.קח בחשבון שלמיטב ידיעתי בכל מקרה ההגדרה היא עד אורך מסויים ואח"כ בכל מקרה זה יתארך.
(נסה אולי צפיפות של הברקוד)בכל מקרה – אנסה לשאול אצלנו איך פתרנו את זה ואחזור אליך.
חתימה טובה,
אורן
תודה על המענה.
איכשהוא הסתדר לי. אפילו לא יודע איך :woohoo:
שיחקתי עם הצפיפות של הבר קוד וזה נשאר בגודל סביר שאינו יוצא מגבולות המדבקה.
עדיין לא מושלם בכלל אבל כל עוד הסורק קורא את הבר קוד אז אני מסודר :cheer:תודה רבה
- אוקטובר 8, 2014 בשעה 5:06 pm
Yoav כתב:אני לא חושב שניתן לשלוט בצורה בצורה דינמית על צפיפות הברקוד ואם כן אז אני מאמין שהאפשרות היחידה היא בעזרת כתיבת vbscript בקובץ המדבקה אשר ישנה את הצפיפות בהתאם למספר התווים. 2 דברים שהייתי מנסה הם להשתמש בברקוד 128 מכיוון שמרווח הצפיפויות שלו גדול או להשתמש בברקוד דו-ממדי לדוגמה Datamatrix (יש לוודא שציוד הקריאה שלכם תומך בזה).
תודה על המענה.
אכן בשיטוט בגוגל ראיתי קוד VB SCRIPT בדיוק כפי שאמרת אך לא הצלחתי ליישם אותו הלכה למעשה אצלי.
אני כמובן משתמש בברקוד 128כפי שציינתי בהודעה הקודמת איכשהוא הסתדר לי הברקוד.
תודה לעונים.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.